Connect with us
Despărțire-șoc în lumea mondenă! Dorin Chirtoacă a divorțat

Vedete

Despărțire-șoc în lumea mondenă! Dorin Chirtoacă a divorțat

Dorin Chirtoacă, primarul din Chișinău, divorțează! Anunțul a fost făcut de edil pe pagina sa de socializare. Despărțirea lui de Anișoara Loghin vine la doar câteva luni de la nuntă.

”Prin prezenta aducem la cunoștință că subsemnatul și Anișoara Loghin, din păcate, vom divorța. Decizia a fost luată împreună. Nici unul, nici altul nu vom răspunde la întrebări cu privire la acest subiect. Rugăm, în măsura în care acest lucru este posibil, tratarea cu discreție a acestei situații, și așa suficient de neplăcute”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de socializare.

Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, și prezentatoarea știrilor ProTV din Republica Moldova, Anișoara Loghin, s-au cununat religios în luna mai a acestui an.

Dorin Chirtoacă este nepotul fraților Gheorghe Ghimpu și Mihai Ghimpu, politicieni și figuri importante în renașterea națională a basarabenilor la sfârșitul anilor 1980 – începutul anilor 1990.

Chirtoacă este nașul de botez al Sofiei Anais, fiica Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu, și nepoata fostului președinte al României, Traian Băsescu, aflat în funcție în acel moment. Botezul a avut loc pe 30 noiembrie 2013.

Înainte de alegerile locale din iunie 2015, acesta a spus că se va căsători dacă va câștiga al 3-lea mandat de primar.

Pe data de 31 august 2015, de ziua limbii române Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe jurnalista PRO TV Chișinău Anișoara Loghin, pe scena de sărbătoare din Piața Marii Adunări Naționale, primind un răspuns afirmativ. Pe 20 mai 2016 cei doi au făcut nunta. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla. La mai puțin de o spătămână după nuntă, pe 25 mai, Chirtoacă și soția sa au devenit nași, cununând cuplul format din jurnalista PRO TV Chișinău Tatiana Calișciuc și Augustin Nastas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top