Connect with us
Adelina Pestritu si Speak s-au despartit dupa doi ani de relatie

Vedete

Despartirea momentului: Adelina Pestritu si Speak nu mai formeaza un cuplu

Adelina Pestritu si Speak pareau unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondena. Mai mult, nu de putine ori au dat de inteles ca au planuri mari si chiar se pregatesc sa se casatoreasca.

Citeste si: Noii sani ai Andreei Mantea FOTO

Citeste si: Cum arata casa lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume

Adelina Pestritu si Speak s-au cunoscut intr-un cabinet veterinar. Ei au facut schimb de numere de telefon si dupa o perioada de tatonari, cei doi s-au indragostit orbeste unul de celalalt.

Cei doi au aparut in public de nenumarate ori, si-au declarat dragostea, iar paginile lor de socializare erau extrem de active, cu poze cu ei impreuna si fericiti. Mai mult, la un moment dat cei doi vorbeau chiar si despre un copil.

Recent, Adelina Pestritu a fost in Maldive, pentru un proiect profesional, iar la scurt timp au inceput sa apara zvonurile legate de o posibila despartire de Speak. Cei doi au negat si au sustinut ca povestea lor nu s-a incheiat, insa, dupa intoarcerea brunetei, nu doar ca cei doi nu au mai postat nici macar o fotografie in care sa apara impreuna, dar au mai postat mesaje misterioase pe Instagram, sugerand inevitabilul s-a produs.

adelina pestritu

 

Paparazzi CANCAN.ro au filmat-o pe fosta prezentatoare TV alaturi de parintii ei, veniti special sa-si ajute fiica sa se mute din locuinta unde a stat impreună cu iubitul ei pentru mai bine de doi ani. Chiar daca o parte dintre admiratorii ei online au observat ca imaginile recente sunt din apartamentul ei, Pestriţu a refuzat constant sa confirme, scrie cancan.ro.

Adelina Pestritu a fost casatorita cu Liviu Varciu, insa a divortat din cauza infidelitaii moderatorului TV. Cei doi au avut mai multe tentative de impacare, insa, pana la urma, s-au despartit definitv.

La randul sau, Speak era implicat intr-o relatie atunci cand a cunoscut-o pe bruneta, insa a parasit-o si a ales sa-si continuie povestea de dragoste cu Adelina Pestritu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top