Connect with us

Monden

Detaliul pe care nu l-a observat nimeni pe pat! Cu cine a dormit Alex de la „Exatlon” în cameră

Concurenții de la „Exatlon” România au avut parte de o zi plină de emoții, în urma probei pe care au susținut-o.

Cu un premiu extrem de important, o vilă luxoasă din Republica Dominicană în care echipa câștigătoare avea ocazia să petreacă seara acolo, concurenții au dat tot ce au avut mai bun, iar echipa „Războinicilor” a reușit să îi învingă pe „Faimoși”.

Alex, Ștefan, Ionuț, Mariana, Alina și Roxana au plecat spre vila de pe insulă, unde au avut parte de momente pe care nu le vor uita niciodată. După o lună în care au stat în „cotețul” de pe insulă, aceștia au avut parte de camere adevărate și de mâncare din belșug.

După ce s-au distrat, concurenții au plecat în camerele lor. În timp ce unii au ales să doarmă împreună, alți concurenți au decis să doarmă singuri.

Puțini au putut însă să își dea seama cu cine a dormit Alex. Imediat după ce a ajuns în camera sa, concurentul a făcut un duș, și-a dat jos bentița de pe cap datorită căreia i se spune „Bentiță” și a așezat-o pe perna de lângă el.

„Să pun aici simbolul”, a spus Alex, care a dormit neîntors până a doua zi.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Anca de la „Exatlon” știe cine va părăsi concursul astăzi. Detalii neștiute din competiție

În emisiunea Exatlon din 20 martie, Ștefan, Alex și Mariana au fost nominalizați de către colegii lor de competiție pentru a fi votați de telespectatori. Unul dintre ei va fi nevoit să iasă în această seară din competiție.

Anca Mihăilescu, una dintre cele mai controversate concurente ale emisiunii, a fost extrem de fericită să afle că unul dintre foștii săi colegi va părăsi concursul, mai ales că după ce a fost eliminată a trecut de partea „Faimoșilor”.

Pe pagina ei de socializare, Anca a fost întrebată cine crede ea că este concurentul care va părăsi competiția.

„Eu cred ca iese Mariana”, a precizat Anca.

De asemenea, Anca a spus în emisiunea „WoWbiz” de marți seară că și-ar fi dorit ca printre concurenții nominalizați să se afle și Alina. Fosta concurentă a vorbit și despre acuzațiile care i se aduc lui Ionuț Rusu de către colegii lui, cum că ar minți.

„Mă bucur că e Bentiță acolo, dacă nu Alina. Am văzut că încearcă să-l scoată pe Rusu personajul negativ. Ionuț doarme nonstop, nu participă la bârfă, iar ei vor să îl scoată. E puțin mai vocal la jocuri și vor să-l scoată. Alex a încercat să sugereze că a adus mai multe puncte decât Ionuț.

Sunt convinsă că Mariana va ieși, a luat puține puncte, se și ceartă cu Giani. E foarte țâfnoasă când pierde. Sunt convinsă că are dreptate Ionuț, dar nu minte. Sunt penibili. Se duc în spatele cotețului și fac planul.

Ionuț și Ștefan nu se plac unul pe celălalt, de aceea l-a nominalizat. Nu avea curaj să spună ceva pentru că nu era refăcută complet, a stat cuminte, s-a refăcut, iar acum e tupeistă. A jucat bine săptămâna asta.

ANCA A AVUT DREPTATE. MARIANA A FOST ELIMINATĂ

A băgat-o pe Mariana la înaintare, Mariana săraca o să vină acasă, iar ea și-a urmat planul. Până acum o mângaia când plângea, dar astăzi s-a luat de ea”, a spus Anca.

CITEȘTE ȘI: Kanal D își menține poziția de lider absolut de audiență în Prime Time cu “Exatlon”! #În această seară, telespectatorii vor afla ce echipă își va propune nominalizații spre eliminare din concurs

Se leagă o idilă la „Exatlon”? Doi concurenți și-au aruncat priviri pline de subînțeles: „Cred că suntem sortiți”

1 Comment

1 Comment

  1. george bontas

    2018-03-28T23:53:08+03:00 at 23:53

    mam lamurit. acest concurs va fi castigat de Oltin. Nu cred ca are drept de vot publicul. Nu iei lupta in arena din pat si votezi sa iasa cei buni,si sa ramana in concurs cei slabi. Oricum nu cred ca ma mai uit la acest concurs, care prin aceasta eliminare da dovada de lasitate din partea publicului si a organizatorilor. Succes pe mai departe si cei mai slabi sa castige! aceasta este stategia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top