Vadim Tudor a fost una dintre cele mai controversate personaje din spațiul public. Acesta a devenit cunoscut pentru comportamentul său extravagant, pentru ieșirile sale în direct , dar și pentru vasta sa activitate în mai multe domenii precum artă, politică. Acesta a fost senator și europarlamentar, a înființat Partidul România Mare și chiar s-a clasificat pe locul 2 la alegerile prezidențiale din anul 2000. Tribunul a decedat în anul 2015, însă nimeni nu s-ar fi așteptat la aceste eveniment tragic. Află care este motivul real din cauza căruia Vadim Tudor și-a pierdut viața.
Vadim Tudor a fost una dintre cele mai interesante apariții din spațiul public. Marele om de cultură a fost implicate în multe proiecte de-a lungul vieții sale și a demonstrat mereu că este un om cultivat, citit, priceput în mai multe domenii. Deși a fost, uneori, criticat pentru ieșirile sale temperamentale cu caracter necivilizat și ieșirile sale agresive, o mulțime de oameni au admirat inteligența sa. Drept dovadă a stat rezultatul alegerilor prezidențiale din 2000, unde acesta a fost ales de 3.178.293 de oameni, clasându-se pe locul 2.
Din nefericire, Tribunul a decedat la data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani. Preşedintele PRM suferea de ani buni de edem pulmonar acut, diabet și avea probleme cu inima. Timp de trei zile, acesta s-a simțit rău și alături i-a fost soția. În ziua neagră, acesta și-a presimțit sfârșitul și ar fi declarat că aceea e ultima lui zi. Inițial, a fost vorba despre un preinfarct pe care medicii l-au tratat, apoi au decis să facă o intervenție chirurgicală și să monteze 4 stenturi la inimă. După operație, acesta era stabil, însă, la scurt timp, a făcut un infarct miocardic care i-a fost fatal.
Cu toate acestea, Vadim Tudor ar mai fi putut trăi, dacă ar fi respectat recomandările medicului. Academicianul Mircea Ifrim a afirmat greșelile și ambiția lui Vadim i-ar fi adus sfârșitul mai repede decât trebuia. Se pare că acesta nu și-a ținut sub control diabetul, nu a ținut regim și nu a avut un stil de viață sănătos, așa cum ar fi presupus această afecțiune.
„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural. Adică, de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent. Dar, aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă”, declara academicianul Mircea Ifrim.
Acest site foloseste cookies.
Read More