Connect with us
Mellina este o artistă nouă pe piața muzicală. Cântăreața, în colaborare cu Karym, au scos piesa „Anonim”.

Vedete

Dezvăluiri uluitoare din viața unei artiste de la noi: „Familia a fost îngrijorată de drumul pe care l-am ales”

Mellina este un nume în muzică şi ascensiunea ei continuă. În ciuda succesului, Mellina continuă să fie înteleapta, să muncească enorm şi să aibă multă răbdare pâna apar rezultatele. Această „rețetă” o ajută pe artistă atât în viața profesională, cât şi în cea personală.

Frumoasa artistă a dezvăluit că, la început de drum părinții erau îngrijorați de direcția în care apucase: muzica.

„Oamenii care m-au susținut mereu, indiferent de alegeri, au fost membrii familiei mele, cu toate că la început le-a fost greu să-mi înțeleagă direcția. Au fost îngrijorați de drumul pe care l-am ales, dar cu timpul au realizat că acesta este lucrul care pe mine mă face fericită, iar acum sunt bucuroşi că am luptat pentru visul meu”, ne-a declarat Mellina.

Artista susține că trăiește exclusiv din muzică, deşi la început lucrurile nu au stat aşa şi a trebuit să facă anumite sacrificii de dragul muzicii: „Decizia de a lasă orice deoparte (stabilitate financiară, persoane care mă îndemnau să renunț) şi a mă concentra strict pe muzică atunci când nu aveam nicio perspectivă, doar o viziune de visător. Am stat în casă cu laptopul în brațe şi am compus piese până am reușit să ajung la performanța de a face unele de calitate şi de a mă întreține din vânzarea pieselor şi diferite cântări.”

Mellina și Karym, succes colosal cu piesa „Anonim”

Citește și: Din „Anonim” devine celebru. Despre ce artist este vorba

După ce a rupt topurile în 2014 cu hit-ul „Poză de album” feat. Vescan, acum artista este din nou pe val cu piesa „Anonim”, pe care o cântă alaturi de Karym. Piesa a acumulat deja peste un milion de vizualizări pe Youtube, iar artista are numai cuvinte de laudă la adresa lui Karym: „Karym este unul dintre cei mai talentați elevi de la scoala mea şi a Mariei Simion de muzică (Tralala School), iar PR-ul meu, Eugen Băltărețu mi l-a adus în viață.:) L-am rugat să îmi tragă ghidul de băiat pentru piesa „Anonim” şi vocea i s-a potrivit de minune. Este o piesă foarte specială şi personală. Mă bucur că a intrat la sufletele ascultătorilor”, a declarat artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top