Connect with us
Divele de la Hollywood vor mărșălui contra lui Donald Trump, la o zi distanță de momemntul în care președintele ales va fi învestit.

Vedete

Divele de la Hollywood mărșăluiesc contra lui Donald Trump

Divele de la Hollywood vor mărșălui contra lui Donald Trump, la o zi distanță de momemntul în care președintele ales va fi învestit. Numeroase figuri feminine celebre în lumea filmului și-au anunțat prezența la marșul ce este programat pe 21 ianuarie.

Divele de la Hollywood vs. „misoginismul” lui Trump

Nume faimoase precutm Scarlett Johansson sau Amy Schumer vor lua parte la manifestația din Washington de pe 21 ianuarie.

Scarlet Johansson a evidențiat pericolele la care este expusă America după alegerea lui Donald Trump. Ea își justifică prezența la marș drept „o datorie morală față de valorile după care îmi conduc viața.” Încă din timpul campaniei electorale, actrița și-a manifestat dezacordul față de comentariile, uneori misogine, ale lui Donald Trump.

„De la alegeri, atât de mulți se tem că vocile lor nu vor mai fi auzite.”, este de părere America de Ferrara, protagonista serialului „Betty cea urâtă”.

Citește și: Logo-ul Hollywood a fost schimbat în Hollyweed, poliția face investigații

Numele mari ale Hollywood-ului inivită femei și bărbați din toată America să se alăture inițiativei. Organizatorii se așteaptă ca peste 100.000 de oameni să fie prezenți la marș.

Manifestații similare vor avea loc și în alte orașe ale Americii. Chelsea Handler va organiza un alt marș în Park City, Utah.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top