Divorț în familia Chef-ilor! Bucătarul a fost acuzat de soție pentru agresiune fizică

15.03.2019
Divorț în familia Chef-ilor! Bucătarul a fost acuzat de soție pentru agresiune fizică

Celebrul jurat Masterchef, Samuel Le Torriellec, divorțează la 4 ani de la căsătoria cu soția sa Georgiana.

În 2016 bucătarul a fost reclamat de soție, care a depus actele de divorț, motivând că a fost agresată fizic, mai precis strânsă de gât și trântită de un perete. Informațiile au apărut în presă, lucru care l-a deranjat enorm pe Samuel Le Torriellec, care a depus zilele acestea actele de divort la Judecătoria Sector 2, scrie CANCAN.

Sursa precizată susține că Samuel Le Torriellec nu a putut trece peste acuzațiile grave făcute de soția sa și chiar a plătit o taxă de 5500 de euro pentru a urgenta procesul de partaj.

Samuel Le Torriellec fost jurat Masterchef

Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. El a început să gătească la 16 ani și, în unele momente, rememorează câte emoții avea atunci, la început de drum.

“Primul lucru pe care l-am făcut a fost crème brûlée și îmi amintesc că eram foarte stresat, voiam să iasă perfect”, a declarat celebrul chef de la PROTV.

Vărul și unchiul său erau pescari, așa că știe cum să prepare peștele la perfecție. De altfel, este și ingredientul pe care l-ar găti oricând, în orice fel. Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în multe bucătarii și a învățat de toate, inclusiv patiserie. Cea mai mare provocare pentru el a fost, fără doar și poate, perioada petrecută în bucătăria restaurantului “Le Tour d’Argint”, care avea, pe atunci, trei stele Michelin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *