Connect with us
Kim Kardashian şi Kanye West divorţează. Ce se întâmplă în celebrul cuplu

Vedete

Divorț răsunător la Hollywood! Kim Kardashian şi Kanye West se despart

Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Toată presă vuiește pe unul dintre cele mai fierbinți subiecte din lumea vedetelor de peste hotare. Mai multe surse citate de presa americană spun că „divorţul este iminent”.

Cuplul celebru Kim Kardashian și Kanye West divorțează

Kim Kardashian a angajat deja una dintre cele mai cunoscute avocate ale vedetelor, pentru a demara procedurile de divorț. Potrivit unei surse străine, cei doi încearcă să păstreze totul secret, însă despărțirea este iminentă.

În ultima vreme, Kim a fost văzută fără verighetă, iar soțul ei, Kanye s-a retras la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

„Kim l-a făcut pe Kanye să meargă acolo, astfel încât să poată trăi vieţi separate şi să rezolve în linişte lucrurile pentru a se separa şi a divorţa. A terminat”, a mai precizat sursa.

Până la acest moment, niciunul dintre cei doi nu a făcut declarații cu privire la divorț.

Kim filmează în LA reality show-ul celor de la E! „Keeping Up with the Kardashians”.

„Kim știe că nu e sănătos pentru ea să fie în preajma lui acum și nici pentru copii. El are nevoie să se adune, să-și rezolve problemele, înainte de a fi din nou partener sau tată”, a declarat o sursă pentru People.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2016 și au patru copii: North (7 ani), Saint (4 ani), Chicago (2 ani), Psalm (14 luni).

Kim se află la cea de-a treia căsătorie, în timp ce pentru Kanye este prima. Problemele cuplului celebru s-au adâncit în 2020, după ce Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut că suferă de o tulburare bipolară. Nu de mult el s-a retras la ferma sa din Wyoming, în timp ce a rămas alături de cei patru copii în Los Angeles.

Daniel Anton este jurnalist cu experienta de 10 ani in domeniu, specializat pe zona socială și eveniment

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top