Connect with us

Vedete

Divorţ surpriză în showbiz-ul românesc! După 2 ani şi-au spus adio

Divorţ neaşteptat în showbiz-ul românesc. După doi ani de relaţie, Bobby Păunescu și Alice Peneacă au decis să meargă pe drumuri separate.

Prietenii celor doi vorbesc de divorţ şi povestesc că cei au decis să meargă pe drumuri separate.

“Din păcate, Alice şi Bobby nu mai sunt împreună, dar nu vor să vorbească despre acest subiect delicat. S-au înţeles să nu facă deocamdată declaraţii şi încearcă să salveze aparenţele.

Un like de la el pe contul de socializare poate fi interpretat că sunt în relaţii bune, dar lucrurile nu stau chiar aşa.

Prietenii vorbesc despre faptul că cei doi nu au mai postat nici o fotografie împreună

Tot pe conturile de Instagram şi Facebook s-au şi ”înţepat” în ultima vreme, unde fiecare a publicat mesaje cu subînţeles şi nici o fotografie împreună”, a povestit, pentru click.ro, un apropiat al celor doi.

Bobby Păunescu și Alice Peneacă s-au căsătorit în iulie 2015. Anterior, afaceristul a avut o relație de lungă durată cu Monica Bărlădeanu.

Citeşte şi Au divorţat în mare secret! Nimeni nu se aştepta ca ei să îşi spună: “Adio!” după un mariaj atât de frumos

Au format până de curând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul din România, dar, de curând, ei au decis să meargă pe drumuri separate în viaţă.

Despărţirea oficială s-a făcut departe de ochii presei, însă azi “a explodat” informaţia potrivit căreia au divorţat. Şi, contrar aşteptărilor multora, au decis să rămână prieteni şi să se ocupe împreună de rodul iubirii lor.

Marieta şi Aurel Tămaş au decis să depună actele de divorţ după aproape 30 de ani de la căsătorie. Potrivit unor surse, fosta soţie a îndrăgitului cântăreţ de muzică populară îşi va păstra numele Tămaş.

Important e să-ţi trăiesti viaţa, să te bucuri de fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima, să ai prieteni

Mă bucur că am ajuns la 50 de ani, sper săapuc 100 şi să fiu sănătos şi cu prieteni lângă mine”, a declarat Aurel Tămaş în urmă cu aproape şapte ani când Marieta i-a făcut o petrecere surpriză de ziua lui.

În timpul mariajului în care au trăit atât clipe frumoase, dar şi unele triste, cei doi au devenit părinţi de băiat. Antoniu Aurel Tămaş are 17 ani şi joacă tenis.

În vârstă de 56 de ani, artistul a fost discret cu viaţa sa personală, aşa că puţini îi cunosc familia. Marieta este o femeie foarte frumoasă, rafinată, elegantă şi mai ales activă. Îi place foarte tare să facă sport şi se menţine într-o formă fizică de invidiat. Se pare că această pasiune pentru sport şi-a dezvoltat-o când a practicat dansul.

În prezent, artistul de muzică populară şi de petrecere se află într-un turneu în Statele Unite ale Americii. Timp de o lună el va susţine spectacole în mai multe metropole americane, printre care se numără: Seattle, Los Angeles, San Francisco, Cleveland, Detroit, Florida şi New York.

Marieta şi Aurel Tămaş s-au căsătorit în 1991.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top