Connect with us
Gyuri Pascu a murit

Vedete

Divortul de sotie l-ar fi afectat foarte mult pe GYURI PASCU. A murit la 5.45

Moartea lui Gyuri Pascu la doar 55 de ani a socat intreaga Romanie.

Monica Anghel a declarat la Antena 3 ca divortul de fosta sa sotie l-a afectat pe IOAN GYURI PASCU.

A murit Ioan Gyuri Pascu

CITESTE AICI: Divortul de sotie l-ar fi afectat foarte mult pe GYURI PASCU. A murit la 5.45

„Parca i-a disparut pofta de viata” a spus Monica Anghel la Antena 3.

Monica Anghel a fost colega cu Gyuri Pascu la Divertis.

După ce a divorţat de soţia sa, Pascu a suferit un infarct
pascu

Actorul a decis să divorţeze de soţia sa, după 17 ani de căsătorie, despărţirea fiind una de comun acord. Motivul separării nu este însă infidelitatea, violenţa sau clasicul „nepotrivire de caracter”.

Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză„, declara actorul.

În plus, artistul a mărturisit că amondoi simţeau nevoia unei schimbări în viaţa lor, fiica lor reuşind să le dea o lecţie amândurora. „Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi„, spune Ioan Gyuri Pascu.

La sfârşitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Presa a speculat că atacul s-a datorat stresului care a urmat divorţului, deşi Pascu a menţionat că despărţirea a fost una amiabilă.Ca urmare a infarctului, s-a lăsat de băuturi alcoolice.

Ioan Gyuri Pascu regretat  de mii de romani

Pagina sa de Facebook s-a umplut in cateva minute de sute de mesaje.

Totul s-a petrecut azi dimineata, doua echipaje SMURD au intervenit la locuinta lui.

Medicii au incercat timp de 45 de minute sa il resusciteze, insa Gyuri Pascu nu a dorit sa mai revina la viata.

Despre Gyuri Pascu

Se naste la 31 august 1961 in orasul Agnita, pe atunci in regiunea Brasov, azi in Judetul Sibiu. Un copil mic, plapind, extrem de slab, dar si extrem de vioi. Din vremea gradinitei isi aduce aminte cu mindrie de costumul popular pentru echipa de dansuri si de costumul Old Shatterhand de la un carnaval. Clasele  I – VIII le face la Scoala Generala nr. 1 din Agnita, avind o nemaipomenita invatatoare, doamna Dragan. Dintr-a treia pina intr-a opta este membru al corului scolii. Tot in clasa a treia incepe studiul pianului si se inscrie la Scoala Sportiva de Handbal, sport din cauza caruia cam trage chiulul la pian. Se-ntimpla in ’71. Tot in ’71 este facut pionier.

Cocheteaza cu imitatiile din lumea muzicii, foarte apreciate de colegi si profesori. Voci imitate: Dida Dragan si Aura Urziceanu. In clasa a cincea renunta la pian, dar nu si la handbal. Desi e foarte scund, viseaza sa ajunga un al doilea Cristian Gatu. Paradoxal, la una din orele de dirigentie, cind este intrebat ce vrea sa se faca atunci cind va fi mare, raspunde, citam: „actor”. Tot intr-a cincea era si cind tatal sau ii cumpara chitara.  Invata citeva acorduri, pe primele trei coarde, dupa care parcheaza chitara pe dulapul din sufragerie si-i da in continuare cu handbalul.

Intre timp, in spatele blocului organizeaza cu pritenii Steaua fara nume si alte cintari de spatele blocurilor. In clasa a saptea scrie, regizeaza si joaca o intimplare cu locotenentul Columbo, in care incearca sa il imite pe Peter Falk, dupa o sedinta cu parintii. E prima incercare actoriceasca, in afara de montajele literar-artistice in care s-a produs recitind.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top