Connect with us
Kate Moss și soțul său, Jamie Hince, solistul trupei The Kills, au divorțat în mod oficial, după ce au ajuns la o înțelegere.

Vedete

Divorțul momentului în showbiz! Două vedete s-au despărțit în secret!

Top-modelul britanic Kate Moss şi soţul ei, rockerul Jamie Hince, solistul trupei The Kills, au divorţat oficial, după ce au ajuns la o înţelegere în acestă chestiune legală, ”în secret”, în urmă cu câteva luni, relatează presa britanică.

Celebrul top-model şi soţul ei s-au despărţit în 2015 după o căsnicie de patru ani, însă actele de divorţ au fost depuse la tribunal abia la începutul lui 2016, relatează news.ro.

”Au ajuns la o înţelegere în urmă cu ceva timp, dar niciunul dintre ei nu dorea să facă un spectacol din acest lucru. În schimb, s-au pus de acord în privinţa lucrurile pe care urmează să le împartă şi şi-au oficializat despărţirea în linişte, fără să treacă printr-o bătălie în instanţă, care ar fi fost intens mediatizată”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Mirror.

Citește și: Divortul de sotie l-ar fi afectat foarte mult pe GYURI PASCU.

Potrivit presei britanice, Kate Moss a păstrat cea mai mare parte dintre bunurile cuplului, deoarece era considerabil mai bogată decât soţul ei în momentul căsătoriei. Jamie Hince a intrat totuşi în posesia unor bunuri, inclusiv a unor opere de artă, achiziţionate în timpul căsătoriei.

După despărţirea de Jamie Hince, presa din Marea Britanie a publicat mai multe articole în care a afirmat faptul că renumitul model ar avea o relaţie cu contele Nikolai von Bismark, însă relaţia celor doi nu a fost deocamdată confirmată.

moss-si-hince

Kate Moss si Jamie Hince

În iulie, tabloidul The Mirror anunţa că Nikolai von Bismark i-ar fi oferit lui Kate Moss un inel de logodnă cu un safir uriaş, în timpul unei cine romantice, la Veneţia.

Kate Moss are o fiică, Lila Grace, născută în 2002, din relaţia pe care a avut-o la începutul anilor 2000 cu Jefferson Hack, editorul revistei de modă Dazed. Înainte de căsătoria cu Jamie Hince, vedeta britanică a avut relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum cântăreţul Pete Doherty şi actorul Johnny Depp.

Kate Moss are una dintre cele mai longevive cariere din industria modei.

Ea a fost remarcată la vârsta de 14 ani pe aeroportul JFK din New York de Sarah Doukas, fondatoarea agenţiei de modelling Storm. De atunci, Kate Moss şi-a construit o carieră de succes şi a apărut pe coperta revistei Vogue mai mult decât oricare alt model profesionist.

Averea ei a fost estimată la aproximativ 100 de milioane de lire sterline, potrivit editorilor revistei Forbes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top