Connect with us
Divorțul nu ma poate fi evitat: Andreea Bălan nu mai poartă verigheta

Vedete

Divorțul nu ma poate fi evitat: Andreea Bălan nu mai poartă verigheta

Andreea Bălan a postat o fotografie în care apare fără verighetă. Fanii eu observat imediat și și-au exprimat regretul pentru situația tristă în care se află artista în prezent. Între timp, George Burcea postează fotografii în care apare alături de alte femei.

Divorțul nu ma poate fi evitat: Andreea Bălan nu mai poartă verigheta

Din fotografia recent postată de Andreea Bălan pe Instagram, se poate observa clar că ea a renunțat la verighetă. Așadar lucrurile nu sunt deloc pe drumul cel bun pentru ea și soțul ei. ”Oamenii care un un scop precis, ambiție și viziune, nu au timp de dramă. Ei investesc energia în creativitate și se concentreaza pe trăirea unei vieți pozitive”, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Instagram.

Andreea Bălan. sursa foto: instagram

Andreea Bălan. sursa foto: instagram

Fanii au observat imediat acest detaliu și au împânzit fotografia cu comentarii. Mulți au încurajat-o să treacă peste, în timp ce alții și-au exprimat regretul. Ti-ai dat jos pana si verigheta 😢 multa putere totul depinde de voi de tine .. voi stiti mai bine,te pup andreea❤️”, ”Cum Sa treci peste atatea dezamăgiri in viata?nu stiu…dar eu nu cred ca reușeam… esti cea mai puternică femeie”, ”🌹🌹🌹 Esti o femeie puternica vei invinge mereu 💪💪💪😘😘😘”, ”

După ploaie si furtună, va veni si vreme buna!!!!😍te îmbrățișez cu drag!!”,

”Capul sus! Zâmbește! Viața este frumoasă cu bune și cu rele (cu greutăți, probleme, dar si cu clipe fericite). Privește în urmă și caută tot ce a fost frumos. Privește în prezent si caută dragostea din ochișorii mici si zglobii. Privește în viitor și caută răspunsuri. Multă sănătate și fericire, să ai puterea să iei deciziile cele mai bune și să lupți cu tot si cu toate! Zâmbește!”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.

Citește și: Un român care a stat în avion lângă italianul infectat cu cel mai nou tip de virus s-a plimbat două zile prin București

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top