Connect with us
Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru: "Îmi doresc un copil"

Vedete

Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru: „Îmi doresc un copil”

Doinița Oancea este o actriță cunoscută, mai ales pentru rolurile sale din telenovele românești. În ultima vreme, presa mondenă scrie tot mai desc că între Doinița Oancea și Augustin Viziru ar exista mai mult decât o relație de prietenie. Din acest motiv, actrița a vorbit într-o emisiune tv despre această relație.

„Îmi doresc familie, îmi doresc copil. Doresc să mă căsătoresc la un moment dat cu persoana pe care o întâlnesc. Ar trebui să fie un om normal, să fie chimie, să mă iubească şi să-l iubesc, nu mă interesează banii din cont. Până una alta, îl am pe Viziru. Nu sunt pregătită să renunţ la o prietenie pentru o relaţie care se perimează. Însă niciodată să spui niciodată. Mama mea îl place pe Augustin, i-a făcut salată de boeuf”, a declarat Doiniţa la o emisiune tv.

Doinița Oancea s-a iubit mai mulți ani cu impresarul Lorei. Deși erau prietene la cataramă, după ce Lora a divorțat, cântăreața și-a alinat suferința în brațele impresarului ei.

Pe vremea când Lora era căsătorită cu Dan Badea, cei doi erau prieteni foarte buni cu cuplul format din Doinița Oancea și Ionuț Ghenu. Însă, după ce cântăreața a divorțat, ea s-a cuplat cu Ionuț Ghenu.

Doinița Oancea a suferit în respectiva perioada, potrivit presei mondene, însă ultimele sale declarații au demonstrat că a depășit momentul.

„Eu ma amuz putin pentru ca situatia pentru mine este deja amuzanta. Nu mai e cum era. Am invatat ca o dragoste mare trece cu o dragoste si mai mare. Ar trebui sa am incredere in instinctele mele. Prietena mea de atunci care ii spunea fostului meu prieten frate ieseau mereu impreuna. Ei erau foarte buni prieteni, la modul frati. Am inchiriat un apartament si am stat o luna impreuna la mare.

Noi nu ne-am certat niciodata la modul foarte serios pana cand au inceput sa apara niste chestii care pe mine ma deranjau. Mi se pareau deplasate, niste gesturi care nu mi se pare normale si decente. De exemplu daca Madalin, prietena sotiei tale ar veni la un moment dat si te-ar ciupi de fund tu, cum ai vedea chestia asta? Imi spunea ca mi se pare, ca sunt nebuna. Am inceput sa cred si eu ca sunt paranoia”, a adaugat bruneta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top