Connect with us

Vedete

Doliu în lumea artiștilor! A murit compozitorul iubitei piese „De-ar fi să vii”

În ultima vreme, tot mai multe persoane cunoscute, care au fost adevărate legende ale lumii datorită talentului lor, au plecat dintre noi. Este acum doliu în lumea artiștilor, după ce s-a mai stins o stea. Alexandru Wilmany, compozitor al melodiei „De-ar fi să vii”, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani.

Ajutor pentru familia lui Alexandru Wilmany

Alexandru Wilmany a fost unul dintre cei mai buni compozitori ale vremurilor trecute. Din nefericire, marele artist s-a stins la vârsta de 77 de ani. În țara noastră, el a devenit celebru după ce a compus muzica melodiei „De-ar fi să vii”, interpretată de Mihaela Runceanu. Acesta a mai compus hituri precum „Vom Dansa Din Nou” sau „Cineva Te Iubește”, care au fost unele dintre cele mai bune melodii la timpul respectiv.

Cei care l-au iubit pe artist sunt marcați complet de această tragedie. Elena Cârstea, colega sa de breaslă, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le-a cerut celor care l-au cunoscut și au colaborat cu el să-i ajute familia îndurerată în aceste clipe grele.

 „Este timpul să o ajutăm pe soția lui Wilmany, Sanda, în aceste momente grele. Cine are urechi să audă, toată muzicănțimea. / Cine dorește să ajute pentru Wilmanyi să ia legătura cu Andrei Partoș.”, a scris artista.

Doliu și la sportivi

În urmă cu două zile a avut loc o tragedie de proporții. Fosta campioana mondială de snowboard Julie Pomagalski a murit la doar 40 de ani, după ce a fost prinsă de o avalanşă, în cantonul elveţian Uri. Alături de ea se afla și Bruno Cutelli, ghid şi salvator.

Deși medicii au ajuns la locul avalanșei, a fost prea târziu, pentru că cei doi erau deja decedați. Se pare că ea și alte trei persoane schiau într-o zonă neamenajată pentru acest sport de iarnă, unde riscurile erau foarte mari.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top