Doliu în lumea artiștilor! A murit compozitorul iubitei piese „De-ar fi să vii”

25.03.2021
Doliu în lumea artiștilor! A murit compozitorul iubitei piese „De-ar fi să vii”

În ultima vreme, tot mai multe persoane cunoscute, care au fost adevărate legende ale lumii datorită talentului lor, au plecat dintre noi. Este acum doliu în lumea artiștilor, după ce s-a mai stins o stea. Alexandru Wilmany, compozitor al melodiei „De-ar fi să vii”, s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani.

Ajutor pentru familia lui Alexandru Wilmany

Alexandru Wilmany a fost unul dintre cei mai buni compozitori ale vremurilor trecute. Din nefericire, marele artist s-a stins la vârsta de 77 de ani. În țara noastră, el a devenit celebru după ce a compus muzica melodiei „De-ar fi să vii”, interpretată de Mihaela Runceanu. Acesta a mai compus hituri precum „Vom Dansa Din Nou” sau „Cineva Te Iubește”, care au fost unele dintre cele mai bune melodii la timpul respectiv.

Cei care l-au iubit pe artist sunt marcați complet de această tragedie. Elena Cârstea, colega sa de breaslă, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care le-a cerut celor care l-au cunoscut și au colaborat cu el să-i ajute familia îndurerată în aceste clipe grele.

 „Este timpul să o ajutăm pe soția lui Wilmany, Sanda, în aceste momente grele. Cine are urechi să audă, toată muzicănțimea. / Cine dorește să ajute pentru Wilmanyi să ia legătura cu Andrei Partoș.”, a scris artista.

Doliu și la sportivi

În urmă cu două zile a avut loc o tragedie de proporții. Fosta campioana mondială de snowboard Julie Pomagalski a murit la doar 40 de ani, după ce a fost prinsă de o avalanşă, în cantonul elveţian Uri. Alături de ea se afla și Bruno Cutelli, ghid şi salvator.

Deși medicii au ajuns la locul avalanșei, a fost prea târziu, pentru că cei doi erau deja decedați. Se pare că ea și alte trei persoane schiau într-o zonă neamenajată pentru acest sport de iarnă, unde riscurile erau foarte mari.