Connect with us

Vedete

Doliu în presa din România! A murit una dintre cele mai cunoscute voci de la radio, la doar 45 de ani

Unul din pionierii radioului românesc de după 1990, Călin Gheorghe, a încetat din viață sâmbătă, 25 iulie, la doar 47 de ani. Anunțul a fost făcut de foștii săi colegi de la Guerila, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, confirmând decesul cunoscutei voci de la radio. Ultima ediție la care a participat a avut loc joi, 23 iulie, iar nimeni nu s-ar fi gândit că urmează să aibă parte de un sfârșit așa de tragic, deoarece nu dădea semne că se simte rău.

UPDATE 14:47 – Cauza morții lui Călin Gheorghe este un infarct, anunță apropiații acestuia.

Doliu în presa din România! A murit una dintre cele mai cunoscute voci de la radio, la doar 45 de ani

Călin Gheorghe, una din vocile cunoscute din radioul românesc, a părăsit această lume ieri, vestea tragică fiind făcută chiar de foștii săi colegi de la Radio Guerilla, printr-un mesaj emoționant pe pagina oficială de Facebook a postului. Deocamdată, nu se știe nimic oficial despre cauza decesului a îndrăgitului jurnalist, însă surse apropiate ale acestuia susțin că ar fi fost vorba de un infarct.

”Călin Gheorghe, fostul nostru coleg și prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viață, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viața câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulțumim” este mesajul apărut pe o rețea de socializare.

Călin Gheorghe a fost unul dintre pionierii radioului românesc de după comunism. Între 1995 – 2005, Călin Gheorghe a fost DJ la ProFM, cea mai populară staţie de radio de la acea vreme, de unde a trecut la Radio Guerrilla (2005-2015). De-a lungul carierei sale, a avut numeroase emisiuni alături de bunul său prieten, Andrei Gheorghe, care a murit în urmă cu doi ani.

În ultimii doi ani din viața sa, el a fost DJ la Radio Seven şi Radio Tananana, iar din februarie a putut fi ascultat la Europa FM, unde avea o emisiune săptămânală – joia – dedicată muzicii pop-rock. Ultima emisiune a fost joi, 23 iulie, acum 3 zile, iar ieri a venit vestea morții sale, care a lovit ca un fulger întreaga sa echipă și pe cei apropiați, care l-au cunoscut pe regretatul Călin.

„A participat la peste 50 de festivaluri mari din străinătate, i-a văzut în concerte pe toţi greii rockului. Își aminteşte cu câtă emoţie a trăit unul dintre ultimele concerte ale trupei Oasis, când peste 100.000 de oameni au cântat absolut toate cântecele formației, fără oprire.”, se arată în prezentarea realizată de colegii săi de la Europa FM.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top