Connect with us
Cameron Douglas, fiul actorului Michael Douglas, a iesit din inchisoare dupa 7 ani.

Vedete

Fiul lui Michael Douglas, eliberat din inchisoare dupa 7 ani

Cameron Douglas, fiul lui Michael Douglas a fost eliberat dupa sapte ani de inchisoare pentru trafic de droguri, a confirmat un reprezentant al actorului pentru ABC News.

Cameron Douglas, in varsta de 37 de ani, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de droguri in 2010, dar pedeapsa i s-a marit dupa ce a fost prins facand trafic de droguri intr-o institutie de corectie.

Termenul initial de eliberare era anul 2018.

Fiul actorului, totodata si el actor si DJ, a pledat vinovat pentru vanzarea de cantitati uriase de metamfetamina si cocaina in Hotelul Gansevoort, in 2009.

Cameron Douglas, singurul copil al mariajului de 22 de ani dintre Michael Douglas si Diandra, a avut o viata plina de probleme juridice si de dependenta.

El a fost arestat in California pentru posesie de cocaina, in 2007. El a pledat vinovat pentru a primi o pedeapsa mai mica.

Doi ani mai tarziu, a fost evacuat din locuinta sa, pentru care platea 4200 de dolari pe luna, pentru ca aramas in urma cu plata chiriei.

Eliberarea lui va fi o veste buna pentru tatal sau, care si-a exprimat frustrarea in 2013, pentru ca nu putea sa-si vada fiul.

In timpul discursului sau la Premiile Emmy, pentru rolul din filmul „In spatele candelabrului”, actorul a spus ca nu a inteles de ce daca un detinut nu este violent este pedepsit.

„In cazul fiului meu, el si-a petrecut aproape doi ani in izolare, iar acum mi se spune ca nu-l pot vedea timp de doi ani. A trecut peste un an de atunci, iar eu pun la indoiala sistemul”, a continuat el . „Evident, la inceput am fost dezamagit de fiul meu, dar am ajuns la un punct in care sunt dezamagit de sistem.”, a mai spus Michael Douglas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top