Draga Olteanu Matei a ieșit din comă. Ce spun medicii despre starea ei

14.11.2020
Draga Olteanu Matei a ieșit din comă. Ce spun medicii despre starea ei

Draga Olteanu Matei se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Marea actriță s-a simțit extrem de rău, a fost internată la Spitalul din Piatra Neamț, acolo unde locuiește. Din cauza complicațiilor, actrița a fost transferată la Iași, la Spitalul Sfântul Spiridon. Se pare că totul a pornit de la o hemoragie digestivă superioară.

Cum se simte Draga Olteanu Matei

Familia actriței Draga Olteanu Matei trece prin momente grele. Artista a ajuns de urgență la spital cu o hemoragie digestivă superioară. Inițial a fost internată la Piatra Neamț, acolo unde și locuiește, după care a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Șefa UPU-SMURD Diana Cimpoeșu a declarat că artista este conștientă și comunică cu medicii.

Draga Olteanu Matei a fost evaluată de urgență și este internată pe Secția de Terapie Intensivă a spitalului din inima Moldovei.

„A fost evaluată în urgență. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importanta. Este internată în acest moment în ATI. Este conștientă. Comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice și terapeutice și sperăm ca evoluția să fie una favorabilă. Doamna are și altă patologie. Are afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni endocrine, care bineînțeles trebuie evaluate și tratate în continuare”, a declarat șefa UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu.

În acest moment, marea actriță este internată în Clinica de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului ieșean Sfântul Spiridon.

Draga Olteanu Matei, bucuroasă de orice om care îi trece pragul

Draga Olteanu Matei a acordat în luna octombrie, un interviu pentru TVR 2 în care a vorbit despre cum a continuat viața ei după retragerea de pe scenă.

Marea actriță s-a retras într-un orășel cochet, de munte, din Moldova – Piatra Neamț. Draga a declarat că se bucură de viață și de fiecare om care îi trece pragul. Fizic s-a schimbat mult, a slăbit și arată puțin diferit, dar este foarte frumoasă, carismatică și plină de viață.

Draga Olteanu este una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc, cu o carieră strălucitoare. Draga Olteanu Matei a jucat în peste 90 de filme, a avut roluri impresionante în peste 50 piese de teatru, a jucat în nenumărate roluri de televiziune.

Articolul continua dupa publicitate

Cel mai cunoscut rol din cinematografie al actriței a fost în filmul Cucoana Chirța, din 1986.