Connect with us
Draga Olteanu Matei arată de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate: "Am avut necazuri îngrozitoare"

Vedete

Draga Olteanu Matei arată de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate: „Am avut necazuri îngrozitoare”

Actrița Draga Olteanu Matei este o personalitate iubită și îndrăgită de publicul de toate vârstele. Aceasta a făcut istorie pe scena teatrului românesc, iar oamenii îi ofereau ropote de aplauze la final de piesă. A făcut furori în filmele Iancu jianu, zapciul, Buletin de București, Cucoana Chirița, Nea Mărin miliardar sau Iarna bobocilor.

Draga Olteanu Matei arată de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate: „Am avut necazuri îngrozitoare”

Draga Olteanu Matei și-a ținut viața privată departe de ochii presei. Deși a împlinit 86 ani, problemele cu care s-a confruntat nu îi dau pace. Acum ceva timp s-a retras din teatru și s-a mutat din capitala agitată pentru o viața liniștită la Piatra Neamț.

Totuși, la ultima apariție în public, actrița este de nerecunoscut. Este mult mai slabă, trasă la față, dar tot cu zâmbetul pe buze, cum ne-a obișnuit. Este probabil că a pierdut în greutate din cauza problemelor de sănătate, dar nu se știe nimic sigur. A fost internată în spital, dar a dorit ca medicii să îi păstreze secretul diagnosticului.

Aceasta a fost oarecum forțată să părăsească Bucureștiul pentru că a pierdut casa și averea, conform Libertatea. A declarat pentru ziarul Ring acum 6 ani:

„De multă vreme am vrut să mă mut definitiv la Piatra Neamţ, dar am aşteptat să iasă şi soţul meu la pensie de la «Cantacuzino». Am avut necazuri îngrozitoare cu locuinţa din Bucureşti… Stăteam într-o casă cu chirie pe care a demolat-o Ceauşescu şi, până ne-au dat alta, am stat la hotel nu ştiu câte luni. Ne-a costat o avere, toată leafa noastră mergea pe chiria la hotel. Ne-au dat apoi altă casă în care am stat cu chirie.“

Aceasta are planuri să scoată filme, are un sertar cu scenarii de film și un miniserial pe care vrea să îl transforme în film, dar se teme că nu mai are timp. A mai menționat pentru Kanal D:

„Nu aş fi acceptat să dau acest interviu dacă nu îmi spuneai că vii din partea lui Teo. Sunt bătrână, aş vrea să promovaţi tinerii. Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în 1992. Soţul meu s-a grăbit să plece şi m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singură, eu sunt cu el în permanenţă. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este şi foarte frumos locul şi foarte liniştit şi îmi face plăcere să stau aici. Bucureştiul e satul meu natal, îl porţi cu tine oriunde ai merge.“

Draga Olteanu Matei a apărut în 90 de filme, peste 50 de piese de teatru și 100 roluri în televiziune. O parte din rolurile în TV: ”Baltagul”, ”Cadavrul viu” (1975), ”Cuscrele” (2005-2006 serial), ”Don Quijote”, ”Gaițele”, ”Hagi Tudose”, ”Mara”, ”Leacuri la durerea de cap”.

1 Comment

1 Comment

  1. adi

    2020-05-13T02:41:00+03:00 at 2:41

    Bah ,astia de la ziare ,voi ingropati oamenii de vii.Pentru bani ,inventati tot felul de timpenii , va bagati in sufletul omului …..Toate se platesc insa…..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top