Connect with us
Draga Olteanu Matei s-a stins cu o mare durere în suflet. Ce o măcina pe marea actriță

Vedete

Draga Olteanu Matei s-a stins cu o mare durere în suflet. Ce o măcina pe marea actriță

Draga Olteanu Matei a plecat dintre noi. Corpul ei a cedat și marea actriță s-a stins pe patul de spital. Totul a fost foarte scurt. Săptămâna trecută i s-a făcut rău, a ajuns de urgență la Spitalul din Piatra Neamț, după care a fost transferată la Iași, la Sfântul Spiridon. Medicii aveau speranțe că starea actriței se va îmbunătăți. Din păcate, inevitabilul s-a produs. Draga s-a stins în noaptea de marți spre miercuri. Avea 87 de ani. Ultimii ani din viață i-a trăit cu o mare durere în suflet.

Draga Olteanu Matei s-a stins cu o mare durere în suflet

Marea actriță a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei, a plecat dintre noi. Cu siguranță are un rol pregătit în cer, printre îngeri. Tot acolo îl va întâlni și pe soțul ei pe care l-a iubit incredibil de mult. Au trăit o viață împreună, au fost fericiți pentru că au cunoscut dragostea adevărată. Totul s-a prăbușit în 2014 când medicul Ion Matei s-a stins, iar Draga Olteanu a rămas singură.

Durerea și singurătatea au măcinat-o de atunci. Cei doi au fost căsătoriți timp de 44 de ani.

“Eu şi soţul meu suntem o singură persoană şi trăim fiecare moment împreună, clipă de clipă; sigur că trecem prin necazurile vârstei, că ajungi să nu mai vezi bine, să nu mai auzi bine, să te doară picioarele”, povestea marea actriță într-un interviu mai vechi.

Draga a murit la spital

Din nefericire, inevitabilul s-a produs, iar România a rămas fără o mare actriță a teatrului. Continuăm să pierdem oameni de o valoare inestimabilă, care au lăsat o avere simbolică țării noastre. Draga Olteanu Matei avea o carieră de 55 de ani, cât o viață de om.

În urmă cu câteva luni acordase un interviu pentru TVR2 în care a vorbit cu Irina Păcurariu despre viața ei în afara scenei. Se retrăsese de câțiva ani în orașul de munte Piatra Neamț. Era liniștită și spunea atunci că se bucură de fiecare om care îi trece pragul.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top