Connect with us
Compozitorul Marius Teicu trece prin momente groaznice. Fiica sa, Patricia, trece printr-o boala cumplita si este internata in spital.

Vedete

Drama lui Marius Teicu! Fiica sa sufera de o boala cumplita

Patricia, fiica lui Marius Teicu, a fost internata in spital in urma cu doua luni, ca urmare a unei anemii provenite de la o boala groaznica. Avea nevoie de sange grupa A2 (RH pozitiv), iar atunci oamenii i-au sarit in ajutor si si-a revenit rapid.

Din nefericire, fata lui Marius Teicu a fost din nou internata la inceputul lui iunie, avand din nou nevoie de transfuzii, scrie Wowbiz.ro. Sursa citata scrie ca renumitul compozitor este prezent zilnic la clinica unde se afla internata Patricia, care ar fi aproape sa efectueze un transplant de maduva.

Citeste si: Sida Spataru, vaduva lui Dan Spataru, acuza Uniunea Compozitorilor: „Este o rusine!”

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu: „Gina Pistol si Catalin Scarlatescu sufera de o boala rara!”

“Domnul Teicu vine des la fata lui. Mereu pleaca insa cu ochii in lacrimi si, de durere, nu ridica nici capul din pamant! Lumea il recunoaste si il saluta, iar el raspunde politicos, dar este foarte abatut, tot spitalul ii plange de mila”, au marturisit persoane de la clinica unde este internata fata compozitorului, pentru site-ul amintit.

Cei care vor sa o ajute pe fata muzicianului sa treaca peste acest hop teribil din viata ei pot dona sange “grupa A2 (RH pozitiv) la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) mentionand „Pentru Radulescu Patricia Rodica”, este mesajul lui Marius Teicu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top