Connect with us
După trei ani de absență, Dana Grecu se întoarce în televiziune

Vedete

După trei ani de absență, Dana Grecu se întoarce în televiziune! Va avea o emisiune de seară

Cunoscuta moderatoare TV, Dana Grecu, actuală Chera se întoarce în televiziune. Aceasta a lipsit de pe micile ecrane timp de trei ani, în care s-a dedicat vieții de familie. Fosta jurnalistă de la Antena 3 revine la televizor și va avea propria emisiune de seară.

După trei ani de absență, Dana Grecu se întoarce în televiziune

Dana Grecu, actuală Chera, după căsătorie, se întoarce pe micile ecrane. Fosta jurnalistă de la Antena 3 revine la televizor și va avea propria emisiune de seară. Potrivit Paginademedia, după trei ani în care a lipsit din lumea publică, Dana Grecu a bătut palma cu o televiziune de nișă – Medika TV. Emisiunea moderată de aceasta va fi difuzată în zilele de marți și joi, în intervalul orar 19.00-21.00. Emisiunea pe care o va modera se numește Medika Special. În cadrul emisiei, Dana Grecu va trata cele mai importante subiecte ale actualității.

Fosta jurnalistă de la Antena 3 a oferit un interviu în care a vorbit despre reîntoarcerea pe micile ecrane. Ea a spus că și-a dorit mereu să vadă la TV oameni care au făcut ceva în viața lor, specialiști din educație, sănătate, și așa mai departe. Cu privirea la proiectul în care va fi implicată, Dana Grecu promite onestitatea întrebărilor și a reacțiilor.

„Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricât. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara făcând” , a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.

Într-un interviu mai vechi, jurnalista declara că postul de televiziune Antena 3 a stors-o de energie și că pauza pe care a avut-o în concediul de maternitate a făcut-o să reconsidere lucrurile. Ea a simțit că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt fel de proiect.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top