Connect with us
Eclipsă totală de Soare 21 august 2017. Două zodii vor fi afectate din plin!

Vedete

Eclipsă totală de Soare 21 august 2017. Două zodii vor fi afectate din plin!

O eclipsă totală de Soare va avea loc luni, 21 august 2017. Va fi prima eclipsă totală de Soare care va trece peste Statele Unite ale Americii în secolul al XXI-lea.

În Europa, eclipsa va fi vizibilă în Europa de Nord-Vest în cursul serii sau la apusul Soarelui. Doar în Islanda, Scoția și în Irlanda eclipsa va putea fi văzută de la început până la sfârșit. În restul Regatului Unit, în Norvegia, în Țările de Jos, în Belgia, în Franța, în Spania și în Portugalia, eclipsa va fi vizibilă doar înainte de apusul Soarelui. Acoperirea parțială va atinge, pe insula São Miguel din Azore, circa 28 %, la Madeira circa 33%. În Las Palmas circa 40% poate fi obținută la apusul Soarelui. Pe coasta de vest a Peninsulei Iberice o acoperire între 13% și 22%, în Nord și în Sud, este atinsă la apusul Soarelui. Pe coasta franceză a Atlanticului, acoperirea maximă este semnificativ inferioară, de circa 10%, pe coasta de vest a Insulelor Britanice, la fel. În Germania, începutul eclipsei poate fi văzut la apusul Soarelui la nord-vestul extrem, la Borkum și doar în condiții atmosferice perfecte.

Din păcate, în România eclipsa nu va putea fi văzută deloc pe 21 august 2017. Românii au avut parte de o eclipsă de Soare în 1999, pe 11 august. Aceea a fost ultima eclipsă totală de Soare din secolul trecut. Următoarea eclipsă totală de Soare, vizibilă de pe teritorul Românei şi din Bucureşti, se va produce pe 3 septembrie 2081.

Totodată, acest eveniment este foarte important și din perspectivă astrologică.  Cel mai influențate de aceste fenomen vor fi zodiile Scorpion și Săgetător.

Acești nativi vor avea parte de o serie de revelații cu privire la oamenii care sunt în jurul lor. Ei vor afla o serie de lucruri neașteptate despre persoanele din anturaj, iar veștile s-ar putea să nu fie deloc bune.

Citește și: Femeile din zodiac care te învață cele mai dificile lecții

1 Comment

1 Comment

  1. Doina Dumitrascu

    2017-08-21T14:00:22+03:00 at 14:00

    Mihai Predescu ( daca va spune ceva numele unui cunoscut om de media) a facut puscarie pentru reclama mascata…. voi va permiteti sa induceti in eroare fara pic de rusine cititorii… una scrie in titlu, alta este in realitate… nu sunt pentru cenzura….dar nici nu pot admite ca autocenzura, cultura generala, bunul simt si deontologia profesionala sa lipseasca cu desavarsire

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top