Connect with us
Elena Băsescu a rupt tăcerea despre divorțul de Bogdan Ionescu: "E mai bine că s-a întâmplat acum"

Vedete

Elena Băsescu a rupt tăcerea despre divorțul de Bogdan Ionescu: „E mai bine că s-a întâmplat acum”

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie. Anunțul a fost făcută de fiica cea mică a lui Traian Băsescu pe o rețea de socializare. Ea a anunțat că decizia de a se despărți de tatăl celor doi copii ai săi a fost luată de comun acord.

La două luni de la divorțul de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu a acordat primul interviu, în care a explicat care au fost motivele reale ce au dus la despărțire.

„Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită şi în­toarsă pe toate părţile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăţi şi că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărţim. Iar când ai sprijinul necondiţionat al părinţilor, aşa cum sunt eu norocoasă să îl am, decizia nu este atât de dificilă pe cât ar putea să pară din exterior. Oricum, cu bune şi rele, nu regret căs­nicia mea cu Bogdan, care a durat fix patru ani, pentru că în urma ei s-au născut Sofia şi Traian Junior, cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de la viaţă”, a povestit Elena Băsescu într-un interviu pentru Revista Viva.

1 Comment

1 Comment

  1. CRIS

    2016-11-01T18:07:18+02:00 at 18:07

    NU S DACA EA E DE VINA SAU EL,DAR EL ERA UN CURVAR,BAIAT DE BANI GATA SI EA O PITI, CU TATAL BOGAT ,IN CAUTARE DE UN BAIAT CU BANI.CE A IESIT?UN DIVORT!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top