Elena Gheorghe, de urgență la spital. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii

14.09.2016
Elena Gheorghe, de urgență la spital. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii

Elena Gheorghe a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii, iar vedeta și-a informat fanii cu privire la starea sa de sanatate.

Vedeta a postat pe un site de socializare o fotografie de pe patul de spital și cu perfuzia in mănă. Ea a scis la descrierea pozei ca este „bolnavioara”.

Fanii au inceput imediat să comenteze și i-au urat vedetei să se facă bine repede.

„Doamne! Ce ai pățit? Mi se rupe inima să te văd așa! Stay strong! Te iubim.”, i-a scris o fana.

„Sper să te faci bine drama mea! Te iubesc si te susțin în continuare. Insănătoșire grabnică!”, a comentat o alta fana pe pagina Elenei Gheorghe.

” Insănătoșire grabnică!Îți dau toată iubirea mea pentru a te face bine.”

„Să te faci bine! Suntem alături de tine!”, a scris un alt fan.

La cateva ore, Elena Gheorghe a revenit cu o altă imagine, dar și cu un mesaj de multumire pentru fanii săi.

„Mulțumesc pentru mesajele voastre pline de dragoste, astăzi sunt mai bine și cu siguranță gândurile voastre pozitive au fost de folos. Vă iubesc!”, a scris Elena Gheorghe pe pagina sa de Instagram.

Cântăreața Elena Gheorghe a devenit cunoscută în anul 2002 când a devenit vocea principală a formației Mandinga. Albumul “Soarele meu” a primit discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În anul 2006, Elena Gheorghe a părăsit formația Mandinga și a început o carieră solo. Albumul ei de debut, intitulat “Vocea ta” a prins foarte bine la public, Elena devenind una dintre cele mai de succes interprete naționale.