Connect with us
Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a măritat în secret și a dat vestea cea mare! Cine este soțul ei

Vedete

Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a măritat în secret și a dat vestea cea mare! Cine este soțul ei

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a luat pe toată lumea prin surprindere. Vedeta s-a căsătorit în mare secret și trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Artista este însărcinată în cinci luni, iar vineri s-a căsătorit civil. La ceremonie au participat numai familia și apropiații celor doi viitori părinți.

Elena trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Dragoş Răzvan, iar pentru cununia civilă a ales un buchet de trandafiri roz.

„Căsătoria am vrut să fie ceva intim, doar cu familia, şi asta s-a întâmplat acum câteva luni (n.r. la începutul anului), până să aflu că sunt însărcinată. Sarcina până în momentul acesta a fost uşoară, fără greţuri, fără simptome, pofte şi tot ce mai auzisem de la cele cu astfel de experienţe”, a povestit Elena, pentru Click!.

Elena Ionescu se iubește din vara anului trecut cu Dragoș Stanciu, de profesie manechin și om de afaceri, iar până acum, singura ei relație mediatizată a fost cea cu Marian Duţă, reporter la Antena 1.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Israela Vodovoz, decizie neașteptată cu o lună înainte de a muri! Ce a făcut vedeta, fără să se știe

La 10 zile de la moartea Israelei Vodovoz, o mulțime de noi informații ies la iveală.

Fosta balerină a fost găsită fără suflare chiar în locuința sa, pe data de 9 martie. Cu numai o lună înainte să moară, Israela a luat o decizie extrem de importantă. Aceasta a hotărât să își vândă o proprietate, deoarece ar fi avut nevoie de bani gheață.

Vedeta își dorea să vândă un teren în zona Snagov, iar la începutul anului a pus un anunț pe un site specializat. Aceasta nu a mai apucat să își vadă tranzacția încheiată.

„Vând 600 mp teren intravilan zonă vile Tâncăbești Snagov. Preţ 14.500 de euro, negociabil”, era anunţul publicat în urmă cu o lună pe un site specializat, conform stirilekanald.ro.

Chiar dacă despre vedetă s-a spus că a avut o avere importantă, se pare că avea nevoie de bani lichizi și astfel ar fi luat această decizie.

CITEȘTE ȘI: Karym visează să o facă şi cu Delia, chiar dacă e măritată: „Pentru că e…”
Un avocat și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce avionul era în picaj

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top