Connect with us
Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor formează un cuplu. Ce detalii îi dau de gol

Vedete

Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor formează un cuplu. Ce detalii îi dau de gol

Survivor este una dintre cele mai mari competiții sportive, dar și o emisiune care aduce un rating de zile mari postului de televiziune care o difuzează. Câștigătoarea de anul acesta a fost cunoscuta cântăreață Elena Ionescu. Ea a demonstrat că are o mulțime de fani care o apreciază și au susținut-o până în ultimul moment, când a avut cea mai mare nevoie de ei. Se pare că banii nu sunt singurul lucru pe care artista i-a câștigat. Ea s-a ales și cu un partener din tabăra opusă, respectiv Emanuel. După întoarcere în țară, cei doi au petrecut mult timp împreună și faptele lor lasă impresia că ar forma un cuplu.

Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor formează un cuplu. Ce detalii îi dau de gol

Elena Ionescu și Emanuel au participat împreună la competiția sportivă Survivor, dar au făcut parte din taberele adverse. Cei doi au început să se înțeleagă bine chiar din timpul concursului și erau destul de apropiați. La întoarcerea în țară, lucrurile au evoluat și cei doi petrec mult timp împreună, filmează vlogguri și fac filmulețe pe TikTok. În plus, Emanuel s-ar înțelege foarte bine și cu cel mic, așa cum tocmai Elena mărturisea. Băiețelul ei l-ar fi plăcut încă din prima clipă, de parcă îl cunoștea de mult rimp.

„Într-adevăr, atunci când Emanuel a venit să filmăm primul vlog a fost pentru prima oară când cei doi au avut contact și a fost chiar haios. Era de parcă l-ar fi cunoscut dintotdeauna și probabil că l-a simțit fiind tânăr, fresh, a simțit partea asta jucăușă a lui Emanuel.”, a spus Elena Ionescu.

Deși Elena Ionescu a negat orice zvon referitor la faptul că ea și Emanuel ar avea o relație, susținând că totul se rezumă la o foarte bună prietenie, mai ales că diferența de vârstă dintre ei este destul de mare, el nu se dă înapoi de la a declara că vrea să fie ceva mai mult între ei. El a mărturisit că, deși acum sunt doar prieteni și lucrurile nu au evoluat între ei, o place foarte mult pe cântăreață și a încercat mereu să o cucerească, însă este timid și nu știe cum să abordeze situația.

De curând, Elena a răspuns declarațiilor lui Emanuel. Ei au acceptat o provocare primită de la Mario Joy, cunoscută în rândul internauților ca „Am/N-am”, unde cei doi au mărturisit lucruri interesante. Elena i-a propus în glumă lui Emi să facă împreună casă, spunându-i că e pregătit de căsătorie. Deși părea un joc, poate fi ceva ascuns în glumele lor.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top