Connect with us
Elena Marin, Survivor 2021: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Vedete

Elena Marin, Survivor 2021: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Elena Marin este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor, dar și o participantă extrem de bună, dovedind pe parcursul competiției că este foarte determinată și a adus mai multe puncte echipei sale. Puțini știu, însă, mai multe detalii despre Faimoasă și viața ei din spatele celei mai dificile competiții ale momentului. Citește aici date biografice despre Elena Marin.

Elena Marin, o mare iubitoare de sport

Elena Marin s-a născut pe 1 septembrie 1987. Încă de la o vârstă fragedă, ea a devenit o mare iubitoare de sport. Deși are o înălțime de 1.68 metri și o greutate de doar 50 de kilograme, este extrem de puternică și a obținut rezultate bune în cadrul competiției Survivor și nu numai.

Frumoasa Faimoasă îndrăgește sportul și a ales să practice mult timp dans sportiv și gimnastică. În copilărie, Elena Marin a practicat gimnastica la Clubul Sportiv al Școlii Generale 3 ce aparținea echipei STEAU. O bună perioadă de timp, ea a fost instructor de dans sportiv și a predat ore de balet clasic.

Are un trup sculptat și o poziție extrem de elegantă, motiv pentru care este foarte activă în mediul online, unde publică o mulțime de fotografii de la antrenamente, pe care fanii le apreciază și la care reacționează pozitiv de fiecare dată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Marin (@elenamarindancer)

Ea a fost dansatoarea unor artiști importanți precum Anda Adam, Dan Bălan sau Connect-R. Pe lângă pasiunea pentru dans, sport sau modelling, ea a cochetat cu mai multe domenii de-a lungul timpului. Ea a avut roluri interesante în producții precum „Secretul Mariei’, „Burlacii’ sau „Spitalul de Urgență’. Ea a fost asistenta lui Mihai Morar și a fost extrem de apreciată, iar în prezent dansează pentru Andreea Bălan.

Elena Marin este căsătorită

În cadrul competiției Survivor, Elena a notat rezultate foarte bune și a demonstrat cât de puternică și deteerminată este. Cu toate acestea, a avut mai multe conflicte cu ceilalți colegi, care chiar au spus despre ea că ar avea o relație secretă în Republica Dominicană.

Zanni și Elena Marin nu au deloc o relație prea bună. S-au ciondănit de mai multe ori, iar Faimosul chiar a făcut acuzații grave la adresa ei. Pe lângă jigniri, Zanni a spus despre ea că i-ar fi făcut avansuri lui Cosmin Stanciu, coechipierul lor.

Totuși, adevărul este că Elena este logodită cu Andrei, un bărbat care activează în domeniul televiziunii. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, însă pandemia le-a dat planurile peste cap, El este încântat de faptul că iubita sa a mers la Survivor și are mare încredere în ea, sperând că va veni acasă cu marele premiu.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe.

Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus.

Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top