Connect with us
Elena Merișoreanu este în stare de șoc! Soțul artistei a ajuns de urgență la spital din cauza coronavirusului

Vedete

Elena Merișoreanu este în stare de șoc! Soțul artistei a ajuns de urgență la spital din cauza coronavirusului

Elena Merișoreanu trece prin clipe de groază în acest moment. După ce colega sa de breaslă, Cornelia Catanga, a fost răpusă de nemilosul virus al momentului și alte nume mari se află în stare gravă în acest miment din același motiv, artista a mai fost tulburată de o altă întâmplare: soțul ei are o formă gravă de covid-19.

Elena Merișoreanu se teme pentru soțul ei

Elena Merișoreanu a vorbit despre experiența neplăcută prin care trece în acest moment. Pe lângă faptul că a decedat Cornelia Catanga, iar Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă se află și ei la spital din cauza coronavirusului, se pare că și soțul artistei a contractat virusul și starea lui de sănătate nu este deloc una bună, după câteva zile în care a stat acasă și nu s-a tratat.

Artista acuză că sistemul medical din țara noastră nu funcționează așa cum trebuie și că doar dacă ai pile ești băgat în seamă la spitale. Soțul său ar fi rugat-o pe fiica lor să cheme o ambulanță pentru el, însă aceasta ar fi întârziat două ore. Atunci, el a decis să sune singur la apelul de urgență și să spună exact cine este, moment în care lucrurile s-au schimbat.

Elena Merișoreanu a declarat că a primit ajutor și pentru a găsi un loc în spital, apelând la nume mari din medicină. Artista speră că soțul ei va fi mai bine, după ce timp de cinci zile a crezut că este răcit, dar, de fapt, situația era mai gravă.

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: <Vino, că nu mai pot, mor!> A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!

Elena Merișoreanu, suspectă de covid-19

În urmă cu ceva timp, artista a fost și ea suspectă de coronavirus. Ea primea îngrijiri medicale la domiciliu, iar asistenta care se ocupa de ea a avut temperatură, motiv pentru care a mers să se testeze. Atunci, Elena a fost și ea testată, deoarece a fost contactul direct al femeii și a stat cu mari emoții până la sosirea rezultatului. Din fericire, artista nu a avut nicio problemă și nici asistenta care o supraveghea. Aceasta se confruntase doar cu o indigestie mai severă, din cauza căreia a făcut și temperatură.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top