Connect with us
Elena Merișoreanu i-a rugat pe artiști să facă chetă pentru înmormântarea Corneliei Catanga

Vedete

Elena Merișoreanu i-a rugat pe artiști să facă chetă pentru înmormântarea Corneliei Catanga

Elena Merișoreanu este complet devastată după aflare veștii triste de azi dimineață. Interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga s-a stins din viață pe patul de spital, fiind infectată cu noul coronavirus. din păcate familia nu stă deloc bine pe plan financiar, așa că artiștii s-ar putea mobiliza să îi ajute.

Elena Merișoreanu a vorbit despre relația ei cu Cornelia Catanga

Artista de muzică populară a povestit că o cunoștea pe Cornelia de la vârsta de trei ani, iar mama ei a avut grijă de copiii ei când a fost plecată din țară. Legătura dintre cele două artiste a fost una foarte puternică, iar Elena Merișoreanu o suna mereu pe Cornelia, mai ales în ultima perioadă.

Merișoreanu a povestit că a vorbit chiar cu puțin timp în urmă cu Cornelia Catanga, car ei-a spus că este răcită și se trateazp singură acasă.

Când am vorbit cu ea, acum trei săptămâni, bărbatu’ său plecase la farmacie să ia pastile. I-am spus: ‘chemați, măi, salvarea, nu mai luați prostii!’. ‘Nu, nu, că sunt răcită, îmi curge nasul, mă dor oasele’, mi-a zis. Dacă se ducea la spital, nu pățea nimic”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu a mai spus că își dorește să facă o chetă cu toți artiștii pentru a-l ajuta pe Aurel Pădureanu cu tot ce este necesar. Din păcate în ultima perioadă familia Corneliei Catanga nu stătea prea bine cu banii, iar acest lucru era deja cunoscut de toată lumea. Cântăreața de muzică populară a spus că deja a făcut toate demersurile pentru a aduna ajutoarele necesare. Familia Corneliei Catanga este devastată, mai ales că artista avea numai 63 de ani.

Trebuie să facem chetă și să îl ajutăm, că și ea a fost de fiecare dată alături de noi. Vă dați seama, săraca de ea?! De unde să aibă bani?! Nu e drept, după atâția ani de muncă, să nu aibă și ea un ajutor de la stat? Am vorbit la Etno, unde sunt soliștii de folclor, să facem bine, să strângem niște bani, ca să ajutăm. La înmormântare nu o merg, e strict, și vă dați seama că am și eu o vârstă.”, a adăugat Elena Merișoreanu.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top