Connect with us
Elena Merișoreanu, mărturisiri din căsnicie. A devenit prietenă cu amanta soțului

Vedete

Elena Merișoreanu, mărturisiri din căsnicie. A devenit prietenă cu amanta soțului

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai celebre cântărețe de muzică populară. Ea se laudă cu o carieră de succes de câteva decenii, timp în care i-a încântat pe români cu melodiile sale. Este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă, însă lucrurile nu au fost mereu roz. Celebra cântăreață a avut câteva probleme de sănătate, care se resimt și acum, dar și probleme în planul căsniciei. Soțul a înșelat-o de mai multe ori, însă cu una dintre amante chiar a rămas prietenă și acum.

Elena Merișoreanu, viață de poveste

Elena Merișoreanu are o căsnicie, aparent, fericită, însă lucrurile nu au fost mereu așa. Deși a fost o femeie frumoasă, de succes, cu o carieră recunoscută la nivelul întregii țări, soțul ei a mai avut de a face și cu alte femei. Soțul ei, Viorel Croitoru, a înșelat-o chiar și cu o colegă de breaslă. Nu a decis să-l părăsească, ci să-i dea o lecție respectivei femei.

Astfel, ea a întâlnit-o pe femeie la repetiții și s-a gândit să-i facă o surpriză. Elena Merișoreanu a invitat-o pe respectiva colegă la masă la ea acasă, fără ca șoțul să fie prin preajmă. Ea a pregătit totul așa cum trebuie, a conturat o atmosferă primitoare și, la un moment dat, a amenințat-o pe colega ei cu un cuțit de dimensiuni mari, reușind, astfel, să o determine să recunoască tot ce făcuse.

„Am 44 de ani de căsătorie şi bărbatul meu m-a înşelat foarte mult! Îţi jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine.”, spunea artista, în urmă cu ceva timp.

De atunci, cele două cântărețe au decis să lase deoparte cele întâmplate și au devenit prietene. Prietenia lor rezistă și în acest moment, la fel și căsnicia. Soțul Elenei nu a aflat despre acest eveniment înainte ca artista să vorbească public despre el.

Din păcate, în prezent, Elena Merișoreanu nu se simte prea bine. Ea mai avut probleme de sănătate și în trecut, iar acum se repetă povestea. Ea trebuie să se opereze pentru că are dureri mari și nu mai poate merge.

La începutul acestui an, Elena Merișoranu a fost diagnosticată cu artroză, motiv pentru care a fost operată la picior. Cu timpul, ea s-a recuperat, însă problemele au reapărut, așa că celebra artistă trebuie să urce din nou pe masa de operație.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top