Connect with us
Elena Udrea: A venit vremea să îmi iau rămas bun

Vedete

Elena Udrea, declarație-bombă despre iubitul ei: „Dacă mă va cere în căsătorie voi spune DA”

Elena Udrea a vorbit despre credință, despre viața sa, dar mai ales a acceptat să vorbească și despre iubitul ei. Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, Elena Udrea a spus că dacă tânărul său iubit o va cere în căsătorie, ea va spune „DA.”

Citește și: Iulia Albu, despre Elena Udrea: ” E snoabă, pițipoancă, cu…”

Elena Udrea nu simte că anii își pun amprenta asupra fizicului ei.

„Să mă uit în oglindă și să spun că a trecut timpul nu mi se întâmplă. La 70 de ani sunt decisă să-mi iau viața de la capăt.”, a spus Elena Udrea la „Teo Show”.

De asemenea, Elena Udrea a spus și care ar fi motivele care ar determina-o să pună capăt unei relații.

„În viața mea, eu am fost părăsită, nu am plecat din relații. Motivele ar fi poate lipsa de respect și lipsa de umor, dar cu tristețea m-am obișnuit. Este un adevăr că într-o relație care dureaza foarte mult, ajungi să te înstrăinezi. El se uita la meci, tu croșetezi și nu prea mai sunt multe de vorbit, dar nu știu dacă e un motiv de despărțire.

Dacă există iubire sunteți în sensul credinței. E un ritual care consfințește o relație de suflet între doi oameni, dar viața arată că peste această promisiune treci și mergi după fericire, când nu o mai ai cu cel cu care ai mers în fața preotului. Eu cred că o relație trebuie să existe atât timp cât există iubire.”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a vorbit și despre credință și faptul că a ales să facă un master la Facultatea de Teologie.

„Am primit întrebarea: cum se împacă preocuparea asta mai nouă pentru credință sau pentru biserică cu felul în care mă îmbrac. Însă, eu nu mă fac măicuță. Oamenii se declară foarte credincioși, în realitate nu au credință adevarată, nu sunt buni, sunt oameni care urăsc, sunt invidioși. Credința înseamnă iubire. Sunt oameni care nu au o credință adevarată și de aceea își pun astfel de întrebări. Măcar cei care merg la biserică să aibă o credință adevarată. Dacă trimiți ură și vrei răul cuiva acest sentiment ți se întoarce.” a declarat Elena Udrea.

În urmă cu o săptămână, toată presa mondenă scria despre nunta lui Honorius Prigoană și nașa Elena Udrea. Ținutele purtate de fosta blondă de la Cotroceni au atras atenția tuturor.

„A fost o nuntă mai mică decât s-a spus, s-a dansat mult și mi s-a rupt breteaua și m-am schimbat. Sunt ținute ale creatorilor români, una era de la Dana Budeanu. După ce a fost acest subiect foarte mediatizat o să le vând la licitație și banii să-i dau unei familii de tineri care se căsătoresc și nu au posibilitatea.

A fost o pereche de nași căsătoriți și eu o nășică împreuna cu un văr. Vărul era unul dintre cei care au fost la biserica, cel la care vă referiți nu este vărul.”, a spus Elena Udrea la emisiunea Teo Show.

Pentru a pune capăt speculațiilor, Elena Udrea a vorbit despre iubitul ei.

„Nefiind singură în situația de femeie curajoasă mi-am asumat. Eu sper să nu fie un interes major pentru viața mea privată, ca dovadă că ani de zile nu s-a știut. Există o curiozitate față de ce fac persoanele publice în viața lor dinafara scenei, însă rugămintea a fost permanent să nu fie o expunere a vieții mele private.”, a mai spus Elena Udrea.

Provocată de prezentatorii emisiunii să răspundă cu „DA” și „NU” la o serie de întrebări, Elena Udrea a fost extrem de sinceră

„Te vezi mamă de gemeni sau mamă a doi copii? Elena Udrea a răspuns că se vede mamă de gemeni.
Mănânci o ciocolată întreagă? Nu, dar o pâine întreagă da, mănânc.
Dacă v-ar cere în căsătorie iubitul ați spune da? Da.”, a spus Elena Udrea la Teo Show.

1 Comment

1 Comment

  1. Bianca

    2016-11-01T18:27:49+02:00 at 18:27

    Intrebarea a fost generica, raspunsul la fel.
    Nu ca ar fi confirmat asa ceva, a raspuns doar la o intrebare generica. De ce deformati ceea ce a spus?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top