Ellie White a lansat o piesă inspirată din viața ei. Prin ce a trecut recent vedeta

03.11.2020
Ellie White a lansat o piesă inspirată din viața ei. Prin ce a trecut recent vedeta

Ellie White a povestit despre cea mai recentă perioadă din viața ei, marcată de infectarea familiei cu noul virus. Cântăreața a ținut să marcheze acest episod printr-o piesă pe care a numit-o Stronger. Marți, 3 noiembrie, artista a fost prezentă în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro Tv. Acolo a vorbit despre ce s-a întâmplat în familia ei după ce s-a infectat cu noul virus.

Ellie White, piesă inspirată din viața ei

Cântăreața Ellie White a lansat un nou single care vorbește despre o perioadă grea din viața ei. Piesa se numește Stronger și descrie cât de important este să fim puternici și să ne sprijinim de cei dragi ca să trecem peste greutăți.

Melodia a fost inspirată din viața artistei. În urmă cu câteva săptămâni, Ellie White s-a infectat cu noul virus. Nu doar ea, ci și soțul și unul dintre copii. S-au testat toți patru, ea și soțul ei au ieșit pozitivi, fetița asimptomatică, iar băiatul negativ.

Vedeta spune că nu are habar de unde a luat virusul, dar că nu a fost deloc ușoară lupta împotriva lui.

“În cazului lui Doru, soțul meu, totul a început cu o durere de gât și de piept și cu o stare generală proastă. Atunci eu nu am avut nimic, însă la două zile distanță, eu am făcut febră mare cu frisoane, și așa a început totul. Am luat amândoi din același loc, dar nu știm de unde”, a declarat Ellie White.

Ellie White a spus că dacă în cazul ei simptomele s-au manifestat mai dur, dar au trecut în 3 zile, în cazul soțului e fost fix pe dos. Două săptămâni i-au trebuit să se refacă.

Acum totul a trecut și vedeta vorbește cu detașare despre această perioadă grea din viața ei și a familiei. Se bucură de noul single lansat, care se numește Stronger și spune că noi oamenii suntem puternici și trecem peste orice doar dacă suntem împreună.

 

Articolul continua dupa publicitate