Connect with us
Emil Rengle vrea să facă baie cu Mihaela Rădulescu. Vedeta i-a răspuns, reacția ei

Vedete

Emil Rengle vrea să facă baie cu Mihaela Rădulescu. Vedeta i-a răspuns, reacția ei

Emil Rengle i-a propus Mihaelei Rădulescu să facă o baie împreună, așa cum tânărul a făcut cu Remus Boroi. Mihaela Rădulescu a reacționat și i-a răspuns dansatorului.

Reacția Mihaelei Rădulescu

Vai, dragul de Emil, dar de ce nu a zis ca rezolvam. Mai ales ca ei au cada aia impresionanta. Emil e o dulceata de om si crede-ma ne e dor de el. Mi-a parut tare rau ca a plecat Emil. Cand era Rengle casa avea alt mood, el e un tip foarte solar si are chef de viata. Mi-a parut rau ca ai plecat acasa si da, aranjam noi cu baia aia odata”, a spus Mihaela Rădulescu.

Desi m-am dat eu viteaza la inceput cu „hai ma ca as putea si io”, mai mi-a trecut acum. Exista cateva elemente aici pentru care m-as chinui foarte tare. In primul rand ma termina lipsa de intimitate. M-ar omora sa fac baie sau dus in conditiile in care fac concurentii de aici, sau cel putin aia care au avut cada si apa. Asta cu lipsa de intimitate sa trebuiasca sa te dezbraci in vazul lumii, e o limita pentru mine, desi nu pare. Totusi n-am facut nici poze in Playboy, n-am mers niciodata atat de departe, totdeauna am avut asa un moment unde m-am oprit pentru ca nu m-am simtit comfortabil”, a mărturisit ”Diva de Monaco”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top