Connect with us
Emoționant! Ce declarație i-a făcut Feli viitorului ei bebeluș

Vedete

Emoționant! Ce declarație i-a făcut Feli viitorului ei bebeluș

Feli Donose cu ocazia zilei de naștere, artista a ținut să transmită un mesaj extrem de emoționant viitorului ei bebeluș.

Feli Donose și-a surprins prietenii virtuali cu un mesaj emoționant, postat chiar în ziua în care împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani. Artista le-a mărturisit prietenilor virtuali că anul 2018 a venit pentru ea cu schimbări neașteptate, iar cel mai frumos cadou este viitorul ei bebeluș.

”Printre cutii și geamantane, semn ca mi s-a rescris viitorul “peste noapte”, schimbări de tot felu’ pe care le trăiesc cu o fericire până in nebunie și cu teamă mare de necunoscut in același timp, aleg să numesc și să trăiesc 2018, anul in care implinesc 32 de ani – Anul vieții mele!In anul vieții mele și pentru totdeauna cadoul vieții mele ești TU, bebică din burtică!, le-a spus Feli Donose

Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină

Vestea că Feli este însărcinată pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că mulți fani de-ai artistei nici măcar nu știau că este implicată într-o relație.

Jurata de la „The Four” a vorbit despre sarcina sa, dar și despre iubitul său. Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Feli a dezvăluit că are niște pofte ciudate. De asemenea, primele luni de sarcină au fost destul de dificile.

„Am niște ciudățenii d-asta (n.r.: pofte). Da (n.r.: are stări de rău), mai greu. Voi, bărbații ar trebui să fiți foarte atenți cu femeile în general, mai ales atunci când sunt însărcinate. (…). «Rațele și vânătorii» e o piesă făcută în timpul sarcinii și o lansez acum la voi. (…)”, a declarat Feli în cadrul matinalului de la Antena 1.

Imediat ce a auzit sfatul lui Feli legat de modul în care bărbații trebuie să se comporte cu iubitele sau soțiile lor însărcinate, Dani Oțil a făcut o dezvăluire inediată. Acesta s-a dat de gol în ceea ce privește ziua în care va deveni tătic. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a dezvăluit că a amânat momentul cu doi ani.

Feli, în schimb, nu vrea să vorbească foarte mult despre viața personală, însă și-a anunțat sarcina prin intermediul unui cântec, numit „Două inimi”.

În trecut, s-a speculat că formează un cuplu cu Smiley, însă Feli și artistul sunt doar foarte buni prieteni. Cei doi colaborează împreună de câțiva ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top