Connect with us
EXCLUSIV: Amanda Regina Nopții se retrage din viața publică. MOTIVUL

Vedete

EXCLUSIV: Amanda Regina Nopții se retrage din viața publică. MOTIVUL

Amanda Regina Nopții este un personaj extrem de cunoscut pe rețelele de socializare. De-alungul timpului zeci de mii de oameni au urmărit-o pe Facebook, acolo unde făcea live-uri și împărtășea alături de fanii săi momente din viața ei. Amanda a fost mereu sinceră și directă n-a ascuns față de fanii ei nici bucuriiile, dar nici problemele din viața sa. Mulți ani din viața și i-a petrecut în Spania, unde alături de soțuș ei Florin au încercat să-și facă um rost. Povestea Amandei Regina Nopții este una de film și într-un articol viitor vom vorbi și despre asta.

Amanda Regina Nopții Mesajul Tradițional de Crăciun

De 4 ani Amanda Regina Nopții le transmite în fiecare an celor care o urmăresc un mesaj de Crăciun. Un mesaj venit din partea Reginei Nopții, care este asteptat cu sufletul la gură de miile de umăritori ai săi. Deși anul acesta se va retrage după Crăciun din viața publică pentru o scurtă perioadă de timp, Amanda va trasnmite measajul tradițional pe 24 decembrie începând cu ora 22:30.

2020 a fost pentru Amanda un an plin de realizări, realizate cu multă muncă, dar și cu cu ajutorul fanilor săi. Și-a cumpărat o casă și a cunoscut familia lui Florin, șoțul ei, care a primit-o cu inima deschisă în famile. Cei care i-au fost alături au ajutat-o să cumpere casa în care stă și să o ajute să aibă minimul de necesar într-o casă nouă.

Amanda Regina Noptii alaturi de sotul ei Florin

Amanda Regina Noptii alaturi de sotul ei Florin

Amanda Regina Nopții este un exemplu de voință și putere. S-a apucat încă de pe vremea când stătea în București de croitorie și pasiunea sa s-a transformat într-o meseie. A învățat să croiască rochii și lenejrii de pat pe care le vinde doritorilior.

Aamnda nu se gândește doar la ea s-a implicat în zeci de campanii umanitare în care i-a autat pe cei la nevoile și din puținul ei a donat și ea pentru cauzele pentru care pleda.

Cea mai mare realizare din 2020 – Casa Amandei Regina Nopții

Amanda mi-a transmis în interviul pe care la acordat în exclusivitate pentru HUFF.ro că cea mai mare realizare a ei din 2020 a fost casa pe care a reușit s-o cumpere cu multă muncă, dar și cu ajutorul persoanelor care i-au fost alături. Păstrează discreția acelor persoane pentru că așa a fost rugată, dar a măturisit pentru huff.ro că:

„Dacă aș avea aripi aș zubra la fiecare persoană care m–a ajutat să-i multumesc.”

Se retrage din viața publică dintr-un vis pe care-l are de mulți ani și care va fi dezvăluit pe 24 decembrie exclusiv pe HUFF.ro. Eu, autorul acestui articol am avut ocazia să interacționez mai muot cu Amada Regna Nopțiii și mi-a permis s-o cunosc si să aflu ce suflet sincer este în acest om.

HUFF va trasmite în exclusivitate mesajul de Crăciun și motivul pentru care Amanda Regina Nopțiii se retrage pentru o perioadă.

O poți urmări pe Amanda pe pagina ei de Facebook. 

Nu uitați pe 24 decembrie la ora 22:30 Amanda trasmite mesajul de Crăciun de anul acesta.

Amanda mesajul de Crăciun 2019 – 2020

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top