Connect with us
Fata lui Vadim Tudor, despre operaţie prin care a trecut luna trecută: "Riscam să pierd un ovar şi o trompă"

Vedete

Fata lui Vadim Tudor, despre operaţia prin care a trecut luna trecută: „Riscam să pierd un ovar şi o trompă”

A fost un an cumplit pentru fetele lui Vadim Tudor, mai ales pentru Eugenia, care a suferit o intervenţie chirurgicală de peritonită. Era să facă septicemie şi să moară, iar cele mai grele momente pentru mama le trăia când trebuia să o însoţească la acelaşi spital unde l-a văzut ultima dată pe tribun în viaţă.

„Ne lipseşte în probleme, în toate problemele. Oriunde mergem, orice facem ne spunea ce să facem. El este prezent în toate discuţiile noastre. Ultimul an a trecut foarte repede, dar parcă avem senzaţia că au trecut 10 sau 15 ani.

Fetele de la Bambi, lovite de blestemul lui Arsenie Boca: „Ne-a mers din ce in ce mai rau”

Eu am trecut şi printr-o operaţie de peritonită. Puteam să fac septicemie şi să mor. Riscam să pierd un ovar şi o trompă. Mama plângea când mergeam la Spitalul Militar, căci acolo l-a văzut ultima oară pe tata.”, a declarat aceasta în emisiunea „Agentul VIP de la Antena Stars.

Lidia îl visează des pe tatăl ei

„Nu îi simt direct prezența. De fapt, am impresia că îl simt numai prin faptul că el este în visele noastre și am impresia că îl visez pe tata în fiecare noapte, doar că îmi aduc aminte numai unele dintre vise. Doar cele semnificative. Dar, repet, am impresia că în fiecare noapte tata îmi apare în vise. În rest, nu.

Adică nu este nimic de genul ăsta paranormal în care să zic că îi simt prezența. În niciun caz. Tata, de obicei, când îmi apare în vis, îmi arată lucruri care o să se întâmple”, a declarat cealaltă fată a lui Vadim Tudor pentru ziarul Ring. CITEŞTE CONTINUAREA DECLARAŢIILOR AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top