Connect with us
Felix Baumgartner, mesaj de dragoste pentru Mihaela Rădulescu

Vedete

Felix Baumgartner, mesaj de dragoste pentru Mihaela Rădulescu

Felix Baumgartner i-a dedicat Mihaelei Rădulescu un mesaj de dragoste! Acesta și-a expus sentimentele pentru româncă pe pagina sa de socializare.

Mesajul lui Felix vine după ce iubita sa, Mihaela Rădulescu i-a declarat dragostea tot în spațiul virtual.

„Mi s-a întamplat în viata asta sa iubesc… si pentru ca trecutul e doar ceea ce ne face astazi mai întelepti, am sa vorbesc despre prezent. Sunt o femeie ca oricare alta, care si-a luat toate portiile de fericire si nefericire disponibile în stocul vietii. Traiesc acum o iubire care ma face, în cea mai mare parte a timpului, sa zambesc a bine si a bucurie.

„Mai am si zile in care ma impiedic de vreun gand enervant”
Cum nu prea stiu iubiri perfecte decat la începutul lor, mai am si zile în care ma împiedic de vreun gand enervant sau de vreo situatie care îmi consuma ceva timp pana o accept. Dar m-am prins, din varii motive strasnice, ca iubirea e cea mai frumoasa întamplare a vietii. Am un barbat care ma întregeste, cu care pot sa fiu exact cine stiu bine ca sunt si care ma tot uimeste, zilnic. L-am cunoscut… erou, multiplu campion mondial, pionier în zeci de actiuni ultra periculoase, primul om din lume care a depasit viteza sunetului în cadere libera, primul care a traversat Canalul Manecii cu un wingsuit.

L-am urmarit cu niste batai în plus de inima cum face acrobatii si cascade periculoase cu elicopterul, cum forteaza toate limitele tehnice si umane în raliuri sau în alte sporturi, ma uit cat e de organizat în tot ce face, cata seriozitate pune la bataie în orice proiect, cata disciplina de viata are. si nu încetez sa-l admir exact pentru ceea ce e si pentru tot ce a facut si face în aceasta viata.

Nu uit nicio clipa cine sunt langa el, pentru ca ne uitam ochi în ochi si stim de ce suntem împreuna. Pentru ca ne iubim si avem atatea sa ne spunem si atatea sa facem împreuna. Cand nu e al lumii, e barbatul meu, care stie exact ce ma face fericita si pe care stiu sa-l fac fericit în atatea feluri, ca toate femeile care-si iubesc drept barbatii. Poate ca suna ciudat, dar ma topesc cand îmi vad eroul ducand gunoiul sau udand florile.

In momentele acelea e omul meu si-atat. E jumatatea mea de viata, e inspiratia si bucuria mea, e a doua bataie a inimii mele. si n-am de gand sa ma las prostita de tipare, nu ma intereseaza ce zi e maine, cand azi iubesc atat de frumos. stiu, oamenii vor sa fie perechi, vor sa se duca pana la capat de mana si e tare frumos cand se întampla. Dar, daca viata ar fi mereu despre Azi si nu neaparat despre Maine?

Ca orice femeie care iubeste cu încredere în ea, ma uit la barbatul meu grozav si zambesc. M-a întrebat cineva, nu demult, daca barbatul meu mai e asa un erou dupa ce l-am cunoscut cu toate bunele si relele, dupa ce l-am învatat pe de rost acasa, între 4 pereti, unde nu sare nici de pe dulap si nici nu da autografe fanilor.

Culmea, iubirea care începuse din admiratie, a dublat si admiratia, pentru ca omul asta e adevarat, e un barbat în toata puterea cuvantului, dar lasa la iveala, în cele mai neasteptate chipuri, un copil care înca viseaza, care stie sa se bucure fantastic de viata, care nu vrea sa fie om mare în fiecare secunda, care se joaca de-a tot ce-l face fericit, chiar daca uneori pare ca se joaca si cu viata lui.

Fiecare femeie îsi iubeste barbatul vietii ca pe un erou, pentru ca mai ales de el depinde fericirea si forta ei. Nicio femeie nu e întreaga fara iubire, fara barbatul potrivit… la prezentul potrivit. Sigur, avem copii minunati care ne fac sa mutam munti si sa fim wonder-women, dar cu barbatul potrivit alaturi, zburam peste orice munte ne sta în cale. Da, iubirea e cea mai frumoasa întamplare a vietii…”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top