Connect with us
Fetele de la Bambi, lovite de blestemul lui Arsenie Boca: "Ne-a mers din ce in ce mai rau"

Vedete

Fetele de la Bambi, lovite de blestemul lui Arsenie Boca: „Ne-a mers din ce in ce mai rau”

Surorile de la Bambi au luat-o pe calea Prislopului. Cantaretele au si preocupari spirituale dincolo de cele legate de cariera, insa au facut o mare greseala cand au ajuns la Prislop, crezand ca o vor duce mai bine.

„Am fost la slujbe de maslu, am facut un periplu la o manastire de langa Ploiesti. E un ritual, unde mergi la slujbe de maslu. Slujba de maslu este in principal pentru sanatate”, au declarat surorile de la Bambi pentru Antena 1.

‘Am fost de 5 ori pana acum la manastirea lui Arsenie Boca. Nu-mi place ca se dau check-in-uri de acolo sau ca se gasesc spray-uri cu parintele Arsenie Boca, nu-mi plac chestiile astea comerciale.

Gigi Becali, prima reacție după eliberarea lui Giovani Becali: „Iese acum, stă un an și…”

Surorile BAMBI au ajuns la cutite de cand locuiesc impreuna: „Ieri ne-am certat si am vrut sa ne filmam!”

Nu luati pietricele de la mormant. Noi am cantat la Horezu intr-un an si am intrebat ce se face ca sa ne facem mai bine. Ne-au spus sa luam pietricele acasa, dar nu ne-a mers bine, ne-a mers din ce in ce mai rau.

fetele-de-la-bambi

Am citit despre oameni care pateau tot felul de lucruri pentru ca luau flori de la mormantul parintelui… Am luat pietricele si pentru prieteni, apoi le-am strans de la toata lumea si ne-am intors la mormantul parintelui sa le ducem inapoi. O maicuta ne-a spus ca nu am facut bine sa ducem pietricelele acasa”, au mai spus fetele de la Bambi pentru „Un show pacatos”.

Sursa foto: captura Antena 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top