Connect with us
Fiica lui Aurelian Preda, mesaj cutremurător: "Tatăl meu bun îți promit... "

Vedete

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj cutremurător: „Tatăl meu bun îți promit… „

Aurelian Preda a murit la sfârșitul lunii septembrie, la o clinică din Viena, după o grea suferință. Artistul avea doar 47 de ani și a lăsat în urma sa o familie îndurerată. Fiica sa, Anamaria Rosa, la o lună de la moartea tatălui său încă este doborâtă de durere. Ea a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care îi face o promisiune de suflet tatălui său.

„Ingerasul meu…tatal meu bun si frumos. Imi lipsesti asa de mult …imi lipseste mangaierea ta, imbratisarea ta calda, imi este dor de chipul tau bland, de vorbele tale dulci..de TINE! As da orice pe lumea asta sa te vad macar pentru o clipa! Te iubesc enorm de mult, iar unicul gand ce ma linisteste atunci cand plang de dor este ca stiu ca esti fericit acolo sus pentru ca esti cel mai aproape de Dumnezu.

Dumnezeu te-a iubit enorm si o va face vesnic si sunt sigura ca asa cum are cea mai mare grija de tine acolo unde esti, asa are si de noi, cei de aici ce iti ducem dorul fara incetare! Tatal meu bun..in viata asta voi face doar ce ti-am promis si ce ti-ai dorit mereu: sa fiu realizata din toate punctele de vedere, sa fac doar ceea ce ma face sa ma simt implinita si cel mai important, sa duc mai departe numele de PREDA!

Te port in sufletul meu si in gandurile mele zi si noapte, neincetat iar atunci cand lacrimi imi vor curge de dorul tau, ma voi ruga pentru tine! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sufletul meu bland!”, a scris Anamaria Rosa.

Anamaria Rosa, fiica artistului în vârstă de 17 ani, i-a călcat tatălui pe urme și cântă muzică populară. De altfel, cei doi au interpretat mai multe cântece împreună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top