Connect with us
Fiu de preot, a defilat pe marile podiumuri ale lumii, iar acum n-ai să ghiceşti cu ce se ocupă!

Vedete

Fiu de preot, a defilat pe marile podiumuri ale lumii, iar acum n-ai să ghiceşti cu ce se ocupă!

Judecând după înfățișarea lui, am putea crede că acest băiat nu are una dintre cele mai ortodoxe “meserii”. Nu ar fi decât o idee preconcepută.

Surprinzător sau nu, Ciprian Silasi este un sibian pasionat de muzică populară. Este considerat unul dintre cei mai frumoși cântăreți de muzică populară, iar povestea lui de viață este fabuloasă. A lăsat carieră de model, pe locul doi, pentru muzică.

Puțini îl știu că fiind tânărul care defila pe marile podiumuri ale lumii, prezent în pictoriale, coperte de reviste sau că prezența pentru designeri cunoscuți în toată lumea. De câțiva ani, viață l-a readus la pasiunea să din copilărie, muzică. În ultima vreme i-a dedicat mult timp și a cântat în față oamenilor în cadrul mai multor emisiuni de folclor, spectacole sau la diverse evenimente. Astăzi, oamenii îl urmăresc la televizor și îl recunosc că artist.

„Toată lumea îmi spunea să fac modă. La un moment dat am plecat din țara să îmi găsesc de lucru, iar într-un restaurant un designer mi-a propus, în timp ce îl serveam, să fac poze pentru el, să fac prezentări. În felul acesta a început ,,nebunia”. La întoarcerea în țara am început să iau legătură cu agențiile din București și să încep o colaborare. Așa a început totul, mai mult dintr-o joacă”, povestește Ciprian Silasi.

Dragostea pentru cântecul popular i-a fost insuflată de părinți, iar după ce tatăl sau nu a mai fost a început să ia lecții de canto și să se dedice muzicii. „Într-o anumită perioadă mergea treabă cu modelling-ul, în altă nu. Am început să urmez ore de canto să mă recreez, să ies din monotonie și să îmi animez timpul, apoi am conștientizat, în urmă sfaturilor date de profesoară mea, că am potențial și am încercat să mă îndrept într-o direcție corectă și rentabilă pentru mine că persoană. Am început prin canto clasic, dar după doi ani am mers spre muzică populară pentru că îmi era mai drag, mă caracteriza, fiind și crescut la țara, m-am regăsit mai mult în această latură”, ne-a mai dezvăluit Ciprian.

Deși recunoaște că muzică este aproape totul pentru el, cea mai importantă realizare a să este fiul sau Mladin. Vocea îi tremură de fiecare data când îi pronunța numele. Ciprian ne-a povestit că îi dedică mult timp fiului său, se joacă impreună, colorează, îi face toate poftele și aproape că nu îi poate refuză nimic.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, cântărețul a lansat primul lui colind: „În fiecare an am încercat să aduc ceva nou în atenția celor ce îmi ascultă cântecele. Anul acesta îs mândru că am reușit să înregistrez primul meu colind. Sper să va placă și să îl cântați „În zi sfântă de Crăciun””.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top