Connect with us
Fiul lui Brigitte Sfăt tună și fulgeră: „Maicămea spune doar minciuni despre mine la TV”

Vedete

Fiul lui Brigitte Sfăt tună și fulgeră: „Maicămea spune doar minciuni despre mine la TV”

Robert, fiul lui Brigitte Sfăt, tună și fulgeră după ce mama lui a făcut declarații în reality show-ul pe care-l face împreună cu Pastramă la Antena Stars despre el, care susține că sunt total neadevărate. Mai precis mama lui a făcut declarații când acesta a fost implicat într-o altercație chiar cu mama sa, căruia i-ar fi furat mașina și ar fi condus-o drogat pe drumurile publice.

Scandalul a creat o ruptură între cei doi, dar mama sa i-a cumparat împăcarea cu un apartament

Extrem de supărat pe declarațiile mamei sale și foarte vehement în declarații, semn că o moștenește pe mama sa la debitul verbal, Robert i-a adus acuzații foarte grave lui Brigitte, chiar în emisiunea sa.

Acesta a pus-o pe mama lui să-și ceară scuze public și să retragă afirmațiile denigratoare pe care le-a facut întregii țări.

Sfăt a ales să-l liniștească cumpărându-i o garsonieră, pe care vrea s-o transforme în studio muzical pentru pasiunea fiuli său și un apartament în același complex, cu banii pe care acesta i-a primit ca moștenire.

Florin Pastramă este foarte apropiat de Robert, fiul Brigittei și a încercat să-l calmeze spunându-i că mama sa era extrem de speriată și a luat-o gura pe dinainte în acel moment.

Robert spune ca fost fraierit de mama sa

Robert fiul razvratit al lui Brigitte Sfat

Robert fiul razvratit al lui Brigitte Sfat

În momentul în care Robert a moștenit o casă valoroasă, Brigitte Sfăt a luat decizia de a vine acel imobil și de a-i păstra bani fiului său până la majorat. Din ce a mai rămas din suma respectivă s-a hotărât să-i cumpere fiului său un apartament și o garsonieră pe numele lui cu clauza de nu le putea vinde 3 ani. În speranța că fiul său nu va lua o decizie proastă, cosniderându-l prea tânar pentru a putea gestiona o suma așa mare de bani.

Mediatorul dintre cei doi a fost Florin Pastramă, acolo unde Robert a locuit după ce s-a mutat din casa lui Brigitte, în luna iunie când scandalul a ieșit la iveală.

În acest moment Robert și mama sa se înțeleg foarte bine și amândoi au mărturisit că Florin Pastramă este cel care a reușit să-i împace.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top