Connect with us
Scandal monstru în direct, la TV! David, fiul Luminiței Anghel, către mama biologică a Măriucăi: ”Poate-ti scap vreo stângă în gură. Nu vrei să pleci bătută!”

Vedete

Fiul Luminiței Anghel, către mama biologică a Măriucăi: ”Poate-ti scap vreo stângă în gură. Nu vrei să pleci bătută!”

Aseara a avut loc o confruntare mare în platoul WOWbiz, unde s-au întâlnit fiul Luminiței Anghel si Angelica Constantin, mama biologica a Măruicăi, fetița pe care artista o are în plasament.

Dacă discuția a început civilizat, ulterior tensiunea dintre ei a atins cote alarmante:

”Nu-mi suferea fetița. O bătea, îi aducea injurii. Mi-a povestit altcineva, iar o dată am întrebat fetița: ”E adevărat că David se lua de tine?” Da, mami, mă înjura. Îi zicea că e țigancă și că n-o să ia locul. Am auzit eu de la cineva, o femeie. Nașa fetiței mele vorbea pe internet cu Luminița. Mama Silviei mi-a spus: Auzi, măi, dacă te mai iei de Măriuca, o să ai de-a face cu mine.”, i-a spus mama nașei mele.Mi-a crescut fetița în cele mai decente condiții. Să-i dea Dumnezeu sănătate ei și lui Filip. De el vorbea frumos fiica mea.”, a povestit Angelica Constantin.

Angelica Constantin, către fiul Luminiței Anghel: Ești un gay

Într-un val de acuze între cei doi invitați, Angelia Constantin a reacționat la adresa injuriilor făcute de David Anghel, exclamând: „Esti un gay!”.

David Anghel a reacționat dur: „Ești urâtă cu spume!”

Scandalul dintre cei doi a continuat minute în șir, timp în care Andreea Mantea si Mădălin Ionescu a reușit cu greu să-i stăpâneasca pe cei doi invitați. Aici puteți vedea VIDEO cu momentul absolut halucinant.

Citește mai mult și vezi video cu scandalul dintre cei doi AICI.

Sursa: Wowbiz.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top