Connect with us
Fiul Luminiţei Anghel i-a şocat pe toţi. Cum s-a mascat de Halloween

Vedete

Fiul Luminiţei Anghel i-a şocat pe toţi. Cum s-a mascat de Halloween

Fiul Luminiţei Anghel a încercat să uite de clipele grele prin care a trecut recent. Băiatul adoptiv al cântăreţei a vrut să uite agresiunea pe care a suferit-o în plină stradă din cauza orientării sale sexuale şi a petrecut Halloween-ul aşa cum a ştiut cel mai bine.

David Puşcaş s-a deghizat într-un mare fel de sărbătoarea morţilor care se întorc pentru a bântui lumea. Tânărul care se visează stilist a postat mai multe fotografii cu machiajul special pe care l-a adoptat de Halloween pe pagina sa de Facebook.

CITEŞTE ŞI: Fiul Luminiței Anghel, către mama biologică a Măriucăi: ”Poate-ti scap vreo stângă în gură. Nu vrei să pleci bătută!”

CITEŞTE ŞI: Luminita Anghel, noi dezvaluiri despre relatia cu David: „Puteam foarte bine sa…”

fiul-luminitei-anghel-i-a-socat-pe-toti-cum-s-a-mascat-de-halloween-1

fiul-luminitei-anghel-i-a-socat-pe-toti-cum-s-a-mascat-de-halloween-2

fiul-luminitei-anghel-i-a-socat-pe-toti-cum-s-a-mascat-de-halloween-3

„Nu vrei să faci poză cu mine, gay-ule?” Apoi a urmat bătaia

„Ieri am trecut printr-o altercație. Mergeam pe stradă și era un grup de băieți. Unul a venit foarte agresiv să facă poză cu mine și am simțit că nu sunt oameni care mă apreciază, că nu sunt niște oameni ok. Am refuzat politicos, le-am spus că nu vreau să fac poze, am plecat, dar m-au urmărit. Au început să urle: «Te-am văzut la televizor, gay-ule, te-ai pupat cu băieți. Nu vrei să faci poză cu mine, gay-ule?».

Unul a venit la mine și mi-a dat un pumn în ochi și în gură, am căzut. A venit un om de pe stradă și el (agresourl n.r.) a fugit. A venit o mare de lume. O singură persoană m-a ajutat să mă ridic, ceilalți făceau poze. Eu am vrut să merg direct acasă, nu voiam să fiu în central atenției, nu voiam să sun la Poliție sau să anunț pe cineva, dar oamenii de acolo nu voiau să mă lase să plec”, a declarat băiatul Luminiţei Anghel pe 18 octombrie la „Agentul VIP”, emisiune difuzată de Antena Stars.

2 Comments

2 Comments

  1. Kratima

    2016-11-07T01:08:29+02:00 at 1:08

    Un tanar cu talent intr-o tara in care destui de multi au gandire (convingeri) inapoita. Tare rau imi pare de el. Totusi, sa invete engleza la maxim si sa aplice de joburi in SUA (fashion model ), Cand aplica de job in SUA, sa adauge undeva un rand in care sa specifice: ‘visa status: need work VISA./looking for an employer willing to apply for H1B Visa ‘. Uite aici un website sa aplice direct la angajatorul respectiv. Wesite-ul se cheama si aici am un link daca-l vor publica…

    comentariu moderat, continea publicitate

  2. sandica

    2016-11-04T15:53:32+02:00 at 15:53

    e clar ca baiatu asta nu e normal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top