Connect with us
Fiul Luminitei Anghel, la un pas de moarte. Ce a putut sa faca

Vedete

Fiul Luminitei Anghel, la un pas de moarte. Ce a putut sa faca

David Puscas, fiul Luminitei Anghel, continua sa isi traiasca viata la extreme. Dupa ce s-a fotografiat aproape gol pe Facebook si ii dedica zilnic cate o postare mamei sale adoptive, tanarul a socat din nou. A postat o poza in care apare pe acoperisul hotelului Radisson din Capitala, totul pentru o fotografie pe Facebook.

In ultima vreme in presa au aparut numeroase cazuri ale unor persoane care si-au riscat viata de dragul unui selfie. Unele dintre ele chiar au murit din cauza teribilismului.

In imaginea postata de David pe Facebook, acesta sta inghemuit, cu mana in par, ca si cum ar fi foarte suparat. Despre faptul ca tanarul si-a dorit de nenumarate ori sa isi ia viata s-a tot vorbit, insa niciodata nu a fost surprins intr-o asemenea ipostaza care dau fiori.

fiul luminitei anghel-1

Fiul Luminitei Anghel nu a uitat-o pe mama sa. Ce fotografie a postat pe Facebook

Fiul Luminitei Anghel, scandal cu Cristi Brancu: „Este un…”

Poza lui David a strans peste 1.000 de like-uri, iar unele reactii la fotografie au fost emoticoane cu fata socata, semn ca prietenii de pe Facebook au fost destul de speriati de imaginea vazuta.

David Puscas a devenit o mica vedeta in Romania in urma certurilor televizate cu mama sa adoptiva, cu care de cateva luni incoace poarta un razboi permanent. Luminita Anghel l-a adoptat pe David sperand ca ii va face o viata mai buna, insa trecerea anilor i-a demonstrat altceva. David s-a declarat nemultumit de nenumarate ori de restrictiile impuse de celebra cantareata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top