Connect with us
Fiul Luminitei Anghel, scandal cu Cristi Brancu

Vedete

Fiul Luminitei Anghel, scandal cu Cristi Brancu: „Este un…”

Fiul Luminitei Anghel, David Puscas, o comite din nou. Noua victima a pustiului este realizatorul tv Cristian Brancu. Baiatul adoptat al cantaretei care a obtinut locul 3 la Eurovision cu melodia „Let me try” il critica pe prezentator intr-o postare pe Facebook.

„Acest articol este un bullshit total!”, a scris David Puscas reactionand la un editorial postat de Cristi Brancu pentru un site de femei. Articolul cu titlul „Luminita Anghel, erointa vietii unui copil care nu o merita” l-a infuriat foarte tare pe baiat.

Fiul Luminitei Anghel a luat o decizie NEASTEPTATA. A scris ASTA pe Facebook!

Fiul Luminitei Anghel, intr-o ipostaza SOCANTA. Au urmat comentarii

„Aparitia unui copil e o sursa de lumina divina. E sensul cel mai profund al vietii, care ne aduce mai aproape de Dumnezeu. Am crezut mereu ca un matur care infiaza este cu o treapta mai sus pe drumul catre binecuvantare.

Oricat am spune ca dezvoltarea unui copil este fructul mediului, educatiei, caldurii familiei in care deschide ochii catre lume, nu cred ca mostenirea genetica poate fi stearsa cu buretele. Cine ma va servi cu o contrazicere, am sa-i spun doar atat: Luminita Anghel.

(…)

Copilul dragalas pe care l-am cunoscut in 2001 intr-o seara de vara la Mamaia, baietelul lipit emotional de mama lui la fiecare aparitie TV de acum sapte ani, urmasul pentru care Luminita s-a luptat in chip sangeros cu Marcel Puscas pentru a-l avea, se dovedeste a fi un mic demon. Unul care crede ca mama este o proprietate exclusiva. Nu are dreptul la un barbat, la un alt copil.

Si cand mama isi ia portia meritata de fericire, se razbuna pe toate si pe el. Nimic mai cumplit decat sa o aud pe Luminita povestind cum s-a temut, in vremea sarcinii, ca David o va impinge pe scari”, scrie Cristi Brancu in articolul care l-a revoltat pe David.

Fiul-Luminitei-Anghel,-scandal-cu-Cristi-Brancu-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top