Connect with us
Flick - Domnul Rimă, s-a căsătorit cu Denisa Hodișan!

Vedete

Flick – Domnul Rimă, s-a căsătorit cu Denisa Hodișan!

Flick – Domnul Rimă a încheiat-o cu burlăcia. Și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Cei doi s-au logodit, iar căsătoria a avut loc deja, pe insula Creta din Grecia. Ieri, tinerii căsătoriți au publicat primele imagini de la marele eveniment.

Flick – Domnul Rimă, s-a căsătorit cu Denisa Hodișan!

Flick – Domnul Rimă și Denisa Hodișan și-au unit destinele pe insula Creta din Grecia. Ieri, cei doi au postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la fericitul eveniment. Imediat după, au început să curgă like-urile și urările de bine din partea internauților. Nașii celor doi sunt Daniel Buzdugan și soția sa.

Flick – Domnul Rimă, s-a căsătorit cu Denisa Hodișan!

Se pare că Flick, pe numele său real Andrei Sebastian Filcea a organizat tot evenimentul și și-a surprins iubita în cel mai frumos mod.

Cei doi și-au dorit ceva restrâns și simplu, și așa s-a și întâmplat. Câteva versuri compuse de Flick în ziua în care s-au căsătorit!

”De azi, în fiecare zi/Am să îți țin în mână mâna/Și-am să te scriu în poezii/ Din august, …pentru totdeauna!”

Pentru ziua în care și-au unit destinele, Denisa Hodișan a ales să poarte o rochie albă, accesorizată cu o coroniță, un buchet de flori și cu încălțări sport, în timp ce Flick a purtat o cămașă albă cu pantaloni negri și pantofi sport.

Flick – Domnul Rimă, s-a căsătorit cu Denisa Hodișan!

Nașul – Daniel Buzdugan, s-a arătat extrem de încântat de această postură.

”Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste!
Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)
La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile”, a scris el pe Facebook.

Buzdugan le-a urat casă de piatră și a mai spus că atât el, cât și soția sa sunt fericiți pentru tinerii însurăței și că se roagă la Dumnezeu ca ei să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top