Connect with us
Florin Busuioc - reacție nervoasă! Ce a spus prezentatorul meteo despre un vecin

Vedete

Florin Busuioc – reacție nervoasă! Ce a spus prezentatorul meteo despre un vecin

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de știri  și actori din România. El prezintă rubrica de Meteo din cadrul știrilor Pro TV. Este destul de scump la vedere, însă recent a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a surprins pe toată lumea cu o reacție nervoasă la adresa unui vecin.

De ce s-a enervat Florin Busuioc

Prezentatorul știrilor Meteo de la Pro TV a fost invitat vineri, 11 decembrie 2020, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cunoscut ca fiind un tip foarte discret și sobru, Florin Busuioc a uimit pe toată lumea după ce a povestit cum s-a enervat pe cineva care a distrus omul de zăpadă construit de fiica sa.

Cel mai probabil a fost vorba despre un vecin de-al prezentatorului TV pe care Florin Busuioc l-a numit dobitoc.

„Am făcut un om de zăpadă cu fiică-mea acum două zile și a venit un dobitoc și i-a dat ditamai șutul. Ce să le ceri unor babuini? Ăștia sunt oamenii. Catinca l-a făcut, nu eu”, a spus Florin Busuioc.

Florin „Busu” Busuioc  este un actor român și prezentator al rubricii „Vremea” din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.

Busu a debutat în televiziune în 1992, la TVR, în rolul principal din filmul pentru copii Brutus (premiat în 1993 la The International Film Festival Prix Danube, Bratislava, Slovakia), apoi ca prezentator al emisiunii TIP TOP MINITOP creată și produsă de realizatoarea TV Oana Ionescu. În 5 decembrie 1996 devine gazda emisiunii Dăruiești și câștigi la Pro TV, unde, în perioada 17-24 decembrie, prezintă cazurile unor copii talentați, cu posibilități materiale precare.

Vedeta TV a trecut printr-o mare cumpănă în toamna anului 2018 când a făcut infarct pe scena teatrului, în timpul unui spectacol la Craiova.

După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două atacuri. Florin Busuioc a fost operat în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, fiindu-i montat un stent. El făcea parte din distribuția spectacolului Central Park, care se juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top