Connect with us
Florin Salam a vorbit după ce s-a vehiculat că are o boală gravă

Vedete

Florin Salam a vorbit după ce s-a vehiculat că are o boală gravă

Florin Salam a ținut să lămurească lucrurile după ce s-a spus că suferă de o boală gravă și chiar a urmat un tratament la Viena. Acesta a declarat că nu are nicio problemă de sănătate, ci doar a luat o pauză de la cântat.

Florin Salam a luat o pauză vocală pentru că a cântat foarte mult în ultima perioadă

Cântărețul de manele Florin Salam a decis să pună capăt speculațiior conform cărora ar fi bolnav și a renunțat la cântat pentru a urma un tratament la Viena. Florin Salam a declarat că nopțile nedormite și cântatul excesiv și-au spus cuvântul și a hotărât să ia o pauză vocală.

„Sunt fel și fel de zvonuri neadevărate. Știți că am făcut o pauză, nu m-am simțit bine, vocal în primul rând, iar eu nu pot să merg să cânt undeva unde eu nu sunt în stare.

Nu îmi convine să iau banii de la oameni atunci când nu pot să cânt și de aceea am decis să fac o pauză vocală, doar pauză vocală și să îmi revin, să fac un tratament pentru voce, doar pentru voce.

Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că suferă de o boală gravă: ”Am făcut doar o pauză vocală”

Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că suferă de o boală gravă: ”Am făcut doar o pauză vocală”

Nu am alte probleme, sunt bine, sunt sănătos. Cum am muncit eu nu a muncit niciun lăutar!”, a declarat Florin Salam pentru Cancan.

„Să cânți patru cântări pe zi minim și toate numai în forță și băutura care s-a consumat și oboseala. Că noi mai și bem, mai bei cu nașul mare, cu ginerică, cu socrul mic, socrul mare.

Uite că după atăția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu zece ani. Îmi cer scuze celor care m-au criticat și să se bucure cei care mă iubesc.

Și peste o săptămână să arăt mai tânăr cu încă zece ani.”, a mai spus lăutarul.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top