Connect with us
Florin Salam se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit artistul

Vedete

Florin Salam se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit artistul

Florin Salam este unul dintre cei mai mari artiști din țara noastră, fiind renumit pentru genul muzical pe care îl cântă. Viața lui este una foarte activă, are cântări peste tot în țară, dar și în afară, este mai mereu pe drumuri și nu are timp de prea multe. În plus, are și o familie numeroasă de îngrijit, numeroase responsabilități, precum și multe greutăți de depășit. Nici cu sănătatea nu stă prea bine, deoarece modul de viață haotic pare să își spună cuvântul.

Florin Salam are probleme mari cu vederea

Florin Salam a trecut printr-o perioadă foarte grea, iar acest lucru chiar se simte. Deși este un mare artist și se bucură de succes, viața lui nu este tocmai roz. Pierderea persoanelor dragi l-au marcat pe artist, în special cea a fratelui său, care a pierdut lupta cu nemilosul virus. Mai mult, probleme cu anumite persoane au persistat și i-au dat bătăi de cap, motiv pentru care starea de sănătate a artistului nu a fost deloc una bună.

Florin Salam afișează mereu un zâmbet larg, dă tot ce are mai bun pe scenă, însă lucrurile nu sunt roz în viața artistului. Acesta a avut nevoie de ajutorul medicului din cauza efortului depus la funerariile lui Pian, când a cântat prea mult. Totuși, cu toții cunoaștem această problemă, însă manelistul mai are și alte afecțiuni ascunse.

Surse apropiate ale lui Salam susțin că modul de viață haotic începe să se resimtă în sănătatea lui. Florin Salam are probleme cu vederea și nu poate vedea aproape deloc de aproape, motiv pentru care trebuie să poarte ochelari de vedere cu dioptrii foarte mari. Vederea lui s-a înrăutățit considerabil în ultimii ani din cauza condițiilor precare în care și-a desfășurat activitatea. Manelistul trebuie să poarte în permanență ochelarii, deoarece nu poate tasta nici măcar un număr de telefon fără ei și nici nu poate citi, toate din cauza unei conjunctivite netratate la timp.

“Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile.”, a declarat un apropiat al manelistului

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top