Connect with us

Vedete

Florina Luican a murit chiar înainte de ziua ei. Cauza morții actriței

Florin Luican a murit  chiar de ziua femeii, 8 martie 2019, anunțul decesul său a fost făcut de UNITER. Actrița a avut o carieră de peste 40 de ani în teatrul românesc și a jucat în zeci de filme de renume.

La doar cinci ani de la absolvirea facultății de Artă teatrală și Cinematografică, actrița a debudat pe în anul 1968 la Teatrul Ion Creangă.

Filmografie Florina Luican

A incetat din viața Florina Luican, fiica muzicianului Ion Luican: ”Cel mai trist lucru din lume…”

A incetat din viața Florina Luican, fiica muzicianului Ion Luican: ”Cel mai trist lucru din lume…”

Au urmat:„La Portile Pamantului” in 1966, „Filip cel bun” in regia lui Dan Pita in 1975, „Un Om in Loden” in regia lui Nicolae Margineanu in 1978, „Intoarcerea lui Voda Lapusneanu” in regia Malvinei Ursianu in 1979, „Lumina palida a Durerii” in regia lui Iulian Mihu in 1980, ”Întoarcerea Vlașinilor”, în 1983, ”Lumina la Etajul 10”, în regia Malvinei Ursianu și, în special, în rolul principal în ”Adela”, după romanul cu același nume, de Garabet Ibrăileanu, în regia lui Mircea Veroiu, în 1985.

„Cel mai trist lucru din lume e sa mori și să lași în urma ta, închise în casa goală, 9 suflete neajutorate care ți-au fost alături până în ultimele clipe de viață. Actrița Florina Luican s-a stins din viață discret, asa cum a și trăit. Cele 9 pisicuțe pe care le-a salvat de pe străzi au rămas pe drumuri. Urmasii doamnei nu le doresc. Le-ar fi dat drumul pe stradă dacă nu se găsea un salvator inimos care să le adune și să le găzduiască temporar în cabinetul său”, a postat o prietenă a artistei pe Facebook.

Cauza morții Florina Luican

Deși familia actriței nu a făcut public cauza decesului sursele medicale spun că actrița Florina Luican a făcut infarct.

6 semne că riști să faci un infarct – Boala de care suferă Leo de la Strehaia

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top